Ρεκόρ στην ομάδα μας… που λέει πολλά!

Ο Καρίγιο είναι ο προπονητής που τα τελευταία 6 χρόνια έμεινε το πιο λίγο διάστημα στον πάγκο μας.

Αυτό είναι ρεκόρ για την ΑΕΚ μας καθώς 21 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε και 24 Νοεμβρίου έφυγε από το πόστο του προπονητή ο Ισπανός. Δύο μήνες και κάτι λοιπόν άντεξε ο Καρίγιο και πλέον γυρίζουμε σελίδα.

Αυτό το ρεκόρ λέει πολλά. Πρώτα μας λέει πως ο Πρόεδρος κατάλαβε ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση και είπε να κόψει το πρόβλημα από τη ρίζα. Ο Κόντε έχει μεγαλύτερη ευθύνη και έτσι την πλήρωσαν όλοι.

Επίσης μας λέει πως όντως κάναμε λάθη, τα πληρώνουμε αλλά πλέον με νέο αέρα πάμε για καλύτερες μέρες. Δεν φοβήθηκε ο Άντρος Καραπατάκης, βγήκε μπροστά και έδιωξε αυτούς που πήραν την ομάδα μας χρόνια πίσω.

Νέο κεφάλαιο στην ΑΕΚ μας λοιπόν, ο Αυγουστή έρχεται να αναλάβει και έτσι με το πάθος του θα προσπαθήσει να μας ανεβάσει την απόδοση, ενώ θα έχει και τις μεταγραφές Ιανουαρίου μέσα από τις οποίες αισιοδοξούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση όσο γίνεται.

Όλοι μας στηρίζουμε τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Παραμένουμε δίπλα τους και μακάρι να ανοίξουν και τα γήπεδα για να μπορούμε να είμαστε στις κερκίδες.

Αφήστε μια απάντηση