Τι έκανες κύριε Καρίγιο;

Είναι πραγματικά άξιο απορίας το πώς ο τεχνικός της ομάδας μας σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τον Τάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκτός απο το ότι δεν είναι η φυσική του θέση, ο παίκτης δεν έπαιξε καθόλου φέτος. Δηλαδή ο Χουάν Καρίγιο επέλεξε σε ένα ντέρμπι, κόντρα σε μια ομάδα με πολλές επιθετικές αρετές, να χρησιμοποιήσει ένα ποδοσφαιριστή άπειρο, εκτός φυσικής θέσης και με μία μόλις συμμετοχή (στην πρεμιέρα παρακαλώ).

Είδαμε τον Σάλαϊ να επιχειρεί συνεχώς διαγώνιες μπαλιές προς την πλευρά του Τάντι και τους Πέδρο και Γιαννιώτα να κάνουν πάρτι από την αριστερή μας πλευρά. Είχε τον Αντωνιάδη στον πάγκο για 90 λεπτά χωρίς όπως φάνηκε να περάσει από το μυαλό του να τον χρησιμοποιήσει.

Επέλεξε τον Θωμά Ιωάννου να μείνει εκτός σε αυτό το παιχνίδι και όχι σε κάποιο άλλο, άρα χαράμισε ακόμη μια λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο έμπειρος Τρουγιόλς θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί, κάτι που έγινε και στο παρελθόν με τον Ισπανό να ανταποκρίνεται πλήρως.

Ενώ τέλος υπήρχε και η λύση του Έκτορ, ο οποίος ήρθε με τις συστάσεις του Κόντε αλλά φαίνεται πως δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Καρίγιο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Αν είναι δυνατόν!

Αφήστε μια απάντηση