Άποψη: Κάθε ματς και χειρότερα, σώστε την ομάδα κύριοι!

Aπό που να αρχίσω και που να τελειώσω.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Αυτή η φράση δεν εκφράζει μόνο εμένα αλλά και την ομάδα μας. Μια ομάδα χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Είναι πραγματικά λυπηρό αλλά πρέπει να ειπωθεί. Κάθε παιχνίδι και χειρότερα. Άψυχοι παίκτες, νευρικοί, χωρίς κανένα ζήλο για νίκη.

Ο Απόλλωνας έπαιξε όσο έπρεπε για να μας κερδίσει. Η ομάδα για ακόμη ένα παιχνίδι μπήκε νοθρά και φοβισμένα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ποιες οδηγίες παίρνουν οι ποδοσφαιριστές πριν να μπουν στο γήπεδο κύριε Καρίγιο; Πάμε παρακάτω…

Η ΑΕΚ των 5 παικτών. Όπως προαναφέραμε σε δημοσιευμά μας η ομάδα μας αποτελείται από πέντε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τον Τρισκόφσκι, τον Τρουγιόλς, τον Μικέλ Γκονζάλεθ, τον Ακοράν και τον Τέουνκενς. Εκτός από τον τερματοφύλακα δηλαδή, οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν επιλογές του Τσάβι Ρόκα (Τρισκόφσκι, Τρουγιόλς, Ακοράν) και του Άντερ Μουρίγιο (Μικέλ Γκονζαλέθ).

Ποιους παίκτες έφερες κύριε Κόντε; Σε ποιο από τα νέα αποκτήματα μας μπορεί να βασιστεί η ομάδα; Στον κακό Σπιρόφσκι; Στον μέτριο Χείτλι; Στον άφαντο Έκτορ; Στο πυροτέχνημα Νάντο Γκαρσία; Στον Φερνάντεζ από την πλευρά του οποίου δεχόμαστε συνεχώς γκόλ; Στον Ναράνχο που ενώ ξέρει μπάλα προσπαθεί να μιμηθεί τον Μέσι σε όλα τα παιχνίδια αγωνιζόμενος μάλιστα και σε λάθος θέση;

ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

Η ομάδα κινδυνεύει για δέυτερη διαδοχική σεζόν να μείνει από νωρίς εκτός στόχων. Το δείγμα είναι μεγάλο. Τα προβλήματα πάμπολλα και εμφανή σε κάθε αγωνιστική. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ.

ΥΓ1: Κύριε Καρίγιο, αριστερό μπακ είναι ο Αντωνιάδης και όχι ο Τάντι.

ΥΓ2: Κύριε Καρίγιο, στο ποδόσφαιρο οι αλχημείες γίνονται στα φιλικά είτε σε αδιάφορα παιχνίδια και ΟΧΙ σε ντέρμπι.

ΥΓ3: Κύριε Κόντε απέτυχες.

ΥΓ 4: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την Τετάρτη να ματώσετε τη φανέλα.

Αφήστε μια απάντηση