Συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε κόντρα στην Ανόρθωση

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι της ΑΕΚ μας κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο γήπεδο, ο αντίπαλος πατούσε πιο δυνατά και μας απείλησε στο 10ο λεπτό με τον Ντιγκινί.

Ο Απόλλωνας έσπαζε το πρέσινγκ εύκολα, μπορεί να ισορροπήσαμε αμυντικά μετά το 15’ όμως μεσοεπιθετικά δεν φτιάξαμε φάσεις. Εκτός από ένα σουτ του Μακρή δεν είχαμε να δείξουμε κάτι άλλο.

Φαινόταν πως κινούμασταν στη μετριότητα και από τα άκρα μπορούσαν να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. Κάτι που έγινε στο 23’ καθώς ο Πίττας σύγκλινε από τα αριστερά, έφερε τη μπάλα στο δεξί και νίκησε τον Τέουνκενς με δυνατό σουτ. Η μπάλα χτύπησε πρώτα και στο δοκάρι.

Το 0-1 του αντιπάλου δεν μας αφύπνισε, ήμασταν νωχελικοί και είχαμε μια άσχημη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς φαντασία και με έλλειψη δημιουργικότητας.

Τα λεπτά περνούσαν στην ΑΡΕΝΑ μας στο πρώτο μέρος, ο Ντιγκινί λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 και οι παίκτες μας από την άλλη πέραν από κάποιες μπαλιές προς την περιοχή του Δημητρίου δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε με την Ανόρθωση. Χωρίς επιθετική διάθεση, αμυντικά μπορεί να ανακόπταμε τις αντίπαλες επιθέσεις αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Σίγουρα δεν ήταν εμφάνιση αυτή ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί και είχε την ευκαιρία να δουλέψει κατά τη διακοπή. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-1 μετά και το γκολ του Πίττα στο 23’.

Όλοι πρέπει να ξυπνήσουν μετά το 45λεπτο αυτό καθώς δεν είναι ευχάριστο για κανένα να βλέπει έτσι την ΑΕΚ μας.

Αφήστε μια απάντηση