«Ρισκάραμε περισσότερο από ότι θα έπρεπε, όλοι κάνουν λάθη»

Ο Χουάν Καρίγιο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ μας κόντρα στον Απόλλωνα που έγινε στην ΑΡΕΝΑ για την 11η αγωνιστική.

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ήταν ισορροπημένο το πρώτο μέρος. Ρισκάραμε στην επανάληψη, ισοφαρίσαμε και συνεχίζαμε να πιέζουμε. Μετά από μια ενέργεια δεχθήκαμε το γκολ. Έπαιξαν πιο έξυπνα από εμάς και εκμεταλλεύτηκαν τις διακοπές του αγώνα.

Πιστεύω ότι στο δεύτερο μέρος πήραμε ρίσκο επιθετικά. Δεν φταίει ένας παίκτης συγκεκριμένα αλλά όλοι. Ρισκάραμε παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Πληρώσαμε τη φιλοδοξία αυτή και ήρθε το 2ο γκολ του Απόλλωνα.

Ο Τρισκόφσκι όσο και αν είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει, προερχόταν από κρίσιμα παιχνίδια, 90λεπτα και ταξίδια. Δεν ήθελα σε εισαγωγικά να του κάνω περισσότερο κακό. Παίζουμε και τη Τετάρτη για το Κύπελλο και μετά Δευτέρα. Για τον Αντωνιάδη να πω ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ, ούτε ο Έκτορ έπαιξε. Προσπαθώ να κάνω τις καλύτερες επιλογές. Σίγουρα κάνω λάθη, όλοι κάνουν. Παίρνω αποφάσεις ανάλογα με τον αντίπαλο.

Πλέον σκεφτόμαστε την ΑΕΛ. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τους στόχους. Μπορούμε να βελτιωθούμε όμως το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει ηρεμία, να αντιληφθούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε σωστά για την ΑΕΛ.

Μετά τα Χριστούγεννα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τους στόχους μας».

Αφήστε μια απάντηση