Καρίγιο: « Μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο, είμαστε πεινασμένοι να παίξουμε»

Ο προπονητής μας Χουάν Καρίγιο μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του κόουτς, με το AEK LARNACA TV να μεταδίδει σε Live Streaming τη διάσκεψη.

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Καρίγιο:

«Μετά τη διακοπή προετοιμαστήκαμε και είμαστε αρκετά ανυπόμονοι και πεινασμένοι για να αγωνιστούμε και πάλι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε προχωρήσει σε ανάλυση του προηγούμενο ντέρμπι και θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να πάρουμε τη νίκη».

«Ναι κάναμε τη μελέτη μας, αυτή είναι η δουλειά μας. Έκανε καλή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Πετράκης. Είναι σε διαφορετική ομάδα τώρα. Έχουμε προετοιμαστεί και για τα δύο ενδεχόμενα. Είναι σε ομάδα με άλλους στόχους όμως εμείς αναλύσαμε όλα τα δεδομένα».

«Είναι έξω ο Πλάνας, ενώ όλοι ξέρουν για τον τραυματισμό του Άμπραχαμ. Του στέλνω τα περαστικά μου. Την 1η του Δεκέμβρη θα κάνει την επέμβαση. Ο Φλοριάν έχει ένα πρόβλημα στο δόντι, το έσπασε. Και ο Ναούμ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα το ρισκάρουμε. Επίσης και ο Θωμάς με κάρτες είναι εκτός. Το πιο σημαντικό είναι πως οι άλλοι είναι έτοιμοι και θέλουν να κερδίσουν».

«Ο Τρισκόφσκι είναι επαγγελματίας. Έπαιξε αρκετά λεπτά με την Εθνική του αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν με φοβίζει γιατί ξέρω πως είναι επαγγελματίας που δίνει το 100%».

«Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι με την Ανόρθωση, δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και πάμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Σέβομαι τον κάθε αντίπαλο και πάντα προετοιμάζουμε την ομάδα για να έρθει το τρίποντο».

«Ευχαριστώ τον κόσμο που εκφράζει τις ανησυχίες του και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Αναλύουμε τα πάντα. Όχι μόνο ένα παίκτη αλλά την εικόνα όλης της ομάδας για να κερδίσουμε ένα ματς. Αλλάζουμε σύστημα, μπορεί με τον Απόλλωνα να παίξουμε με άλλο σύστημα. Το σωστό πλάνο βλέπει όλη την ομάδα».

«Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα του Φλοριάν και πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα τον δούμε ξανά και θα επανέλθει γρήγορα. Ο Μόισοφ είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Πρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση, ξεκινούν τα συνεχόμενα παιχνίδια και επομένως θα πρέπει να προσέξουμε τα πάντα σε συνεννόηση με τους γιατρούς. Να μην πάρουμε ρίσκα και να μην κάνουμε ζημιά στην ομάδα. Είναι σημαντικός για εμάς ο Μόισοφ αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθη και να δουλεύουμε σωστά».

«Δεν έχω αλλάξει κάτι στο μυαλό μου για τις δυνατότητες της ομάδας. Μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Πιστεύω στην ομάδα μας. Χάσαμε ένα σημαντικό παίκτη και λόγω της θέσης του, της πειθαρχίας που έχει. Μπορούμε να παραμείνουμε σε ένα καλό επίπεδο. Πρέπει να βρούμε ισορροπία, να είμαστε καλοί αμυντικά για να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Επίσης πρέπει εμείς να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα επιθετικά».

Το Live Streaming:

Αφήστε μια απάντηση