Επίσημη θέση για τη μη τήρηση της συμφωνίας!

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Κυριάκος Δημητριου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά τι είπε:

Τι γίνεται στην ΑΕΚ; «Συνεχίζεται η προετοιμασία και περιμένουμε να ενσωματωθούν οι διεθνείς. Απαρτία θα προκύψει από την Πέμπτη. Ο Σπιρόφσκι επέστρεψε, την Πέμπτη επιστρέφει ο Τρισκόφσκι και περιμένουμε τους Τέουνκενς και τους διεθνείς με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου Ιωάννου και Μακρή. Το σημείο στο οποίο ήρθε η διακοπή μας ωφέλησε για να περιορίσουμε τα προβλήματα μας. Ο Μόισοφ, ο Αναστασίου, ο Έκτορ είναι διαθέσιμοι. Να επιστρέψουν και οι διεθνείς για να δούμε την κατάσταση τους. Είναι τιμωρημένος ο Ιωάννου και εκτός είναι ο τραυματίας Άμπραχαμ».
Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Όταν παίζεις ντέρμπι το κίνητρο είναι δεδομένο. Εμείς προερχόμαστε από ήττα και είναι σημαντικό να βγάλουμε αντίδραση και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Μπαίνουμε και σε ένα γεμάτο πρόγραμμα με Απόλλωνα, μετά νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ και είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».
Για την επιτυχία των Σκοπιανών σας να προκριθούν στο EURO: «Είναι τεράστια η πρόκριση που πέτυχαν οι Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι μια είμαστε περήφανοι που θα μας εκπροσωπήσουν αν είναι στην κλήση του EURO. Για τους υπόλοιπους διεθνείς ήταν σημαντικό που επέστρεψε στις νίκες η Εθνικής μας και έπαιξε και ο Θωμάς Ιωάννου. Ο Τέουνκενς είναι στο Βέλγιο στις ελπίδες και αγωνίζεται».
Για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε η συμφωνία για τα χρήματα της Ευρώπης:  «Η θέση μας έχει μεταφερθεί από τον πρόεδρο. Τα συζητούν καθημερινά, αφορά τους προέδρους».

Αφήστε μια απάντηση