Εδώ είναι ΑΡΕΝΑ!

Η ΑΕΚ μας μέχρι σήμερα, στα παιχνίδια που έδωσε στο σπίτι μας, παραμένει αήττητη.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

H ομάδας μας μετράει τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέσα στο δικό μας στολίδι πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Δόξα με τελικό συντελεστή 7 τέρματα υπέρ και μόλις 1 κατά.

Το κάστρο μας παραμένει απόρθητο και πρέπει να συνεχίσει να είναι και στα επόμενα δύο παιχνίδια – ντέρμπι της ΑΕΚ μας, τα οποία είναι με τις ομάδες της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα την άλλη Κυριακή η ΑΕΚ μας φιλοξενεί τον Απόλλωνα ενώ την Τετάρτη στα πλαίσια της Β’ Φάση του Κυπέλλου υποδέχεται την ΑΕΛ.

Αν έρθουν δύο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι μέσα στην ΑΡΕΝΑ μας θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία καθώς θα επιστρέψουμε στις νίκες, θα πάρουμε την πρόκριση και θα δούμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Παράλληλα θα συνεχιστεί το αήττητο μέσα στο δικό μας σπίτι.

Ο παράγοντας έδρας είναι αρκετά σημαντικός για την ΑΕΚ μας τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύεται και φέτος αν και δυστυχώς χωρίς εμάς τους οπαδούς στο πλάι της ομάδας μας!

Η αύρα και η δύναμη της ΑΡΕΝΑ παίζει καταληκτικό ρόλο! Εδώ είναι ΑΡΕΝΑ… και μακάρι σύντομα να μπορεί να μας φιλοξενήσει!

Αφήστε μια απάντηση