Eίναι ευκαιρία!

Η πανδημία έχει πλήξει δυστυχώς και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων με παρουσία φιλάθλων.

Οι κατόχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στην ΑΕΚ μας μόλις σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτό με το ΑΠΟΕΛ (3-0) και αυτό με τη Δόξα (2-0). Απ’ ότι φαίνεται η μπάλα με την πανδημία θα πάει μακριά και κανείς δε μπορεί να προβλέψει το πότε θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στα γήπεδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων λοιπόν, είναι μια ευκαιρία για τη διοίκησή μας να σκεφτεί αυτό το θέμα και να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι με τους κατόχους διαρκείας.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αποζημιωθεί ο κόσμος που έτρεξε να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, μιας και ζούμε σε πρωτοφανείς καταστάσεις όσον αφορά την οικονομία και τη διαβίωση του κυπριακού λαού.

Ίσως το να δικαιούνται κάποια έκπτωση με τη νέα χρονιά θα ήταν μια καλή λύση και ελπίζουμε πως στο τέλος η διοίκηση μας θα πιάσει τον παλμό του κόσμου και θα πάρει μια απόφαση που θα αποζημιώσει όσους πήραν φέτος season ticket.

Αφήστε μια απάντηση