Η άποψη μας για τον Ματία

Ο Ματία Σπόλιαριτς είναι ιδαίτερα πίσω από τον καλό του εαυτό.

Ξεκίνησε τη χρονία όντας στα πλάνα του Νταβίντ Κανέδα και στα πρώτα παιχνίδια δικαιολόγεισαι την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ισπανός προπονητής.

Μετά τον τραυματισμό που είχε όμως και την έλευση του Χουάν Καρίγιο δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να πούμε οτι ο Κύπριος μέσος δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Η διοίκηση ξόδεψε ένα σεβαστό ποσό για τα Κυπριακά δεδομένα και επένδυσε στον Ματία. Όμως η μέχρι τώρα πορεία του με τον Κίμωνα στο στήθος δεν είναι η αναμενόμενη. Τα λεφτά που δαπανήθηκαν ήταν αρκετά (150.000) και μάλιστα πήγαν σε μια ομάδα που είναι από τους πιο μεγάλους ανταγωνιστές μας τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αυτό απο μόνο του δείχνει οτι η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη πίστεψε στον Σπόλιαριτς.

Η άποψη μας είναι πως πρόκειται για ένα παίκτη με καλές μεταβιβάσεις και εκτελέσεις στημένων (η θέση “10” του ταιριάζει καλύτερα), όμως θα πρέπει να γίνει πιο γρήγορος στο παιχνίδι του και στον τρόπο σκέψης του.

Σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση και ανάγκη για συνεχή βελτίωση και συνέπεια στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι περισσότεροι παίκτες χάθηκαν στη μετριότητα μέχρι σήμερα και αυτό μας προβληματίζει όλους.

Ας ελπίσουμε οτι θα βελτιώσει την απόδοσή του ο Σπόλιαριτς καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και πρέπει ο ίδιος να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για να βελτιωθεί.

Αφήστε μια απάντηση