Δημοσίευμα: Τι ισχύει με τους τραυματίες μας ενόψει Ανόρθωσης

Ο συνάδελφος Αντρέας Βεντούρης, που γράφει στην ιστοσελίδα balla.com.cy, αναφέρει πως οι 4 τραυματίες που γεμίζουν το ιατρικό μας δελτίο έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Δεν διαφοροποιείται το σκηνικό στην ΑΕΚ όσον αφορά τους τραυματίες, με το πέρας της σημερινής (σ.σ Τετάρτης) πρωινής προπόνησης, παρότι θα ακολουθήσει και απογευματινή. Μοϊσόφ, Ακοράν, Πλάνας και Αναστασίου ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα και μολονότι αισθάνονται καλύτερα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους για να προλάβουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Είναι κατανοητό πως οι προβολείς στρέφονται κυρίως στους δύο πρώτους. Αν κάποιος έχει έστω λίγες περισσότερες πιθανότητες για να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή, αυτός είναι ο Ακοράν, καθώς ο Μοϊσόφ απέχει μεγαλύτερο διάστημα από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Σκοπιανός αμυντικός θα χρειαστεί σαφέστατα χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, όταν θα μπορέσει να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα, αφού θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί πριν το ματς με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπαιξε στον αγώνα με τη Δόξα αλλά ακολούθως έμεινε εκτός. Αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τις επόμενες μέρες, τότε είναι πολύ πιθανόν ο Καρίγιο να τον πάρει έστω στην αποστολή κι ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, θα κριθεί εάν θα χρησιμοποιηθεί. Ας μη πάμε ωστόσο πολύ… παρακάτω. Όλα αυτά ισχύουν μονάχα εφόσον καταφέρει να προπονηθεί κανονικά έστω μέχρι την Παρασκευή.

Αφήστε μια απάντηση