Τζακ Παντελή στο aekskala.net: «Το ξέρω ότι ο κόσμος της Λάρνακας…»

H ιστοσελίδα μας προ ημερών βρέθηκε στις προπονήσεις της καλαθοσφαιρικής μας ΑΕΚ.

Ο συνεργάτης μας Κυριάκος Πέτρου πήρε αποκλειστικές δηλώσεις από τον αρχηγό της ομάδας μας μας Τζακ Παντελή.

Ανάμεσα σε άλλα, ο captain δήλωσε πως ξέρει ότι ο κόσμος της Λάρνακας αγαπά το μπάσκετ, ενώ αποθέωσε τον προπονητή μας Νικόλα Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά:

Ιάκωβε για ακόμη μία χρονιά είσαι ο αρχηγός της ομάδας μας. Πως νιώθεις με αυτό;

“Καλησπέρα σας! Όταν ήμουν πολύ μικρός και ξεκίνησα το μπάσκετ στην ΑΕΚ, ήταν ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας”.

Πως υποδέχθηκε τις δύο μέχρι τώρα νίκες η ομάδα μας;

“Φέτος θα είναι μία χρονιά παράξενη λόγω και του κορονοϊού. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, οι ξένοι μας λόγω της καραντίνας άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία. Πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε τους αγώνες αλλά από την άλλη δεν γνωρίζαμε σε ποια ετοιμότητα βρισκόμαστε. Στο τέλος φάνηκε πως με την καρδιά μας κερδίσαμε τους αγώνες”.

Πως είναι οι προπονήσεις και τα παιχνίδια κάτω από τις οδηγίες του Νικόλα Παπαδόπουλου;

“Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Ένας έμπειρος προπονητής ο οποίος ξέρει και πως πρέπει να μας συμπεριφερθεί. Είναι πάντα κοντά στους παίκτες για να παίρνει το 100% από αυτούς”.

Πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε άδεια γήπεδα;

“Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν ζούμε αυτά που ζήσαμε στα προηγούμενα χρόνια. Είναι λες και κάνουμε προπόνηση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά φέτος κατανοώ πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Τις προηγούμενες χρονιές τον χρειαζόμασταν γιατί εμείς πάντα δίνουμε το 100% μας. Όταν παίζεις σε άδεια γήπεδα είναι σαν να παίζεις φιλικά”.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

“Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ομαδικοί στόχοι. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο μέσα από σκληρή δουλειά”.

Ένα μήνυμα στο κόσμο της ομάδας μας;

“Το είπα πάρα πολλές φορές. Το ξέρω ότι υπάρχει μπασκετικός κόσμος και ξέρω ότι ο κόσμος της Λάρνακας αγαπά το μπάσκετ. Όσο γίνεται και αν γίνεται φέτος να έρχεται στο γήπεδο να μας παρακολουθεί. Τον χρειαζόμαστε!”.

Το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση