Σημαντική επιστροφή στις νίκες με Ναράνχο και Φλοριάν

Η ομάδα μας κέρδισε τη Δόξα με 2-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ μας οι Ναράνχο και Φλοριάν.

Η ΑΕΚ μας μπήκε στο ματς με σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό και να επιτεθεί από τα άκρα με Μακρή και Ακοράν. Ο Ναράνχο, που ήταν λίγο πιο πίσω από τον Φλοριάν, ήταν δραστήριος και προσπαθούσε να βρει το γκολ.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και ήρθε ο Ναράνχο στο 12o λεπτό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα μας πήρε αυτοπεποίθηση, η αλήθεια δεν κρατήσαμε τη μπάλα όπως συνηθίσαμε παλαιότερα όμως κρατούσαμε το 0.

Ήταν σημαντικό μετά το γρήγορο γκολ μας, αυτή τη φορά να διαχειριστούμε το προβάδισμα και να μην δώσουμε δικαιώματα. Αυτό το πράξαμε είναι η αλήθεια, ενώ είχαμε και ευκαιρίες με τον Φλοριάν (κυρίως) όμως δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Με την έναρξη του Β’ μέρους ευτυχίσαμε να κερδίσουμε πέναλτι με τον Ναράνχο, και ο Φλοριάν από τα 11 βήματα σημάδεψε σωστά για το 2-0.

Το ζητούμενο ήταν να κρατήσουμε το προβάδισμα και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο επιθετικά. Το αμυντικό κομμάτι πήγε καλά, ικανοποίησε σε όλο το παιχνίδι η ανασταλτική μας λειτουργία, όμως από το κέντρο και μπροστά δεν κάναμε και πολλά, ειδικά μετά την έξοδο του Φλοριάν και του Ακοράν.

Ο χρόνος περνούσε, ο Καρίγιο έδινε οδηγίες όμως τίποτε δεν φαινόταν να μπορούσε να μας σταματήσει από το να πάρουμε το τρίποντο.

Με το τελικό σφύριγμα πανηγυρίσαμε την επιστροφή μας στις νίκες, κερδίσαμε με 2-0 τη Δόξα χάρη σε γκολ των Ναράνχο και Φλοριάν και πήγαμε στους 13 πόντους.

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Ερμή και στόχος δεν είναι άλλος από τη 2η συνεχόμενη μας επικράτηση.

Πάμε ΑΕΚ!

Αφήστε μια απάντηση