Για όνομα του Θεού! Ποινή για τους πανηγυρισμούς και τα αποδυτήρια

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ ανακοίνωσε τις ποινές τις οποίες αποφάσισε.

Αν είναι δυνατό. Η ομάδα μας δέχθηκε επίπληξη για τα αποδυτήρια ενός άλλου γηπέδου και παράλληλα για τον πανηγυρισμό κόντρα στην ΕΝΠ.

Σε ένα άθλημα συναισθημάτων και που όλοι οι παίκτες πανηγυρίζουν αγκαλιά, εμείς δεχθήκαμε επίπληξη. Δηλαδή οκ είναι το πρωτόκολλο, αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να επιβάλλουν ποινές από την 6η αγωνιστική και μετά; Και τονίζουμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που δεχθήκαμε επίπληξη για αυτό τον λόγο.

Θα σταθούμε όμως κυρίως στο θέμα με τα αποδυτήρια. Χωράνε πιο λίγα άτομα από αυτά που πρέπει απαραίτητα να είναι μέσα, αρά τι θα κάναμε; Να έμενε έξω ο προπονητής μας ή κάποιος παίκτης.

Εμείς στηρίζουμε την ΑΕΚ μας, ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Δόξα και ως 12ος παίκτης πρέπει να πάμε στην ΑΡΕΝΑ και να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη.

Αναλυτικά η ποινή:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας για παράβαση του Πρωτόκολλου διεξαγωγής του αγώνα (COVID 19) αναφορικά με τους κανόνες εφαρμογής του Πρωτοκόλλου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (εναγκαλισμοί ποδοσφαιριστών κατά την επίτευξη τέρματος) (οδηγία αρ. 1 και 11 του τροποποιημένου Πρωτοκόλλου) κατά παράβαση των άρθρων 2, 4 (γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ περιόδου 2020-2021 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου – ΑΕΚ Λάρνακας /02.10.2020 (6η Αγωνιστική). Απόφαση: Επίπληξη.

Αφήστε μια απάντηση