Αποκλειστικές δηλώσεις στο AEKSKALA: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει!»

2/2 λοιπόν για την καλαθοσφαιρική μας ΑΕΚ η οποία κρατάει στα χέρια της το απόλυτο και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος Βασίλη Σελλά και εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις για τα μέχρι τώρα παιχνίδια, για το μέλλον, για το θέμα του Κορονοϊού αλλά και την απίστευτη χημεία που δημιούργησαν με το «καλημέρα» οι Ντέρεκ και Σνάιντερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Κωνσταντίνο Κούλα:

«Αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό επηρέασε όλες τις ομάδες και προ πάντων την προετοιμασία τους. Όλες οι ομάδες πλην του Κεραυνού είναι ανέτοιμες ακόμη καθώς με την καραντίνα των Αμερικανών πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος έαν εκαναν συνολικά 10 προπονήσεις όλοι μαζί.

Aπό την άλλη ο Κεραυνός λόγω των Ευρωπαϊκών του αγωνιστικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την προετοιμασία του αρκετά πιο γρήγορα από όλες τις άλλες ομάδες. Οπόταν ήταν αρκετά σημαντική η νίκη και η ανατροπή μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι σε μία ομάδα που προκρίθηκε για πρώτη φορά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αν αναλογιστεί κανείς και το προβάδισμα της με 17-0.

Στην περίπτωση του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο ξένους και σίγουρα στην συνέχεια θα εμφανιστεί πολύ καλύτερο από τώρα όταν και ενσωματωθούν όλοι, όταν αρχίσουν να παίρνουν ρυθμό και όταν αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους.

Η ΑΕΚ μας μέρα με την μέρα ανεβάζει στροφές, γίνεται καλύτερη και θα διεκδικήσει ό,τι της αξίζει. Με αυτές τις δύο πρώτες νίκες αποκτήσαμε ηρεμία και χρόνο όπως είπε και ο κόουτς. Το πρόγραμμα στην συνέχεια θεωρητικά είναι διαχειρίσιμο όμως δεν έχει εύκολο παιχνίδι. Μπορούμε να βρούμε περισσότερο ρυθμό και ομοιογένεια μέσα από αυτά τα παιχνίδια πριν από τα ντέρμπι όπου εκεί πρέπει να φανούμε ακόμη πιο έτοιμοι.

Τον δικό του ρόλο θα παίξει το πρόβλημα του Κορονοϊού. Μπορεί σε οποιονδήποτε κρίσιμο σημείο είτε αυτό είναι κανονική περίοδος πρωταθλήματος, play-offs ή και κύπελλο μια ομάδα να αποδεκατιστεί λόγω ενδεχομένων κρουσμάτων. Σε αυτή την περίπτωση ο πιο «τυχερός» μπορεί να εποφεληθεί ή από την άλλη ο πιο «άτυχος» να επηρεαστεί αρνητικά. Αυτή είναι η ανυσηχία μου ουσιαστικά.

Κατά τ’ άλλα ξεκινήσαμε καλά αλλά δυστυχώς ο κόσμος λόγω των μέτρων δεν μπορεί να παραστεί στο γήπεδο».

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε για την απίστευτη χημεία που έδειξαν με το «καλημέρα» οι Ντέρεκ μαζί με τον Σνάιντερ.

«Ο Ντέρεκ βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα μας. Πέρσι ήρθε σαν πρωτοεμφανιζόμενος Σταρ Ρούκι ενώ χρειάστηκε αρκετό χρόνο να εγκληματιστεί στην φιλοσοφία του προπονητή και να εισαχθεί στην φιλοσφοφία της ομάδας. Aπό ένα σημείο και μετέπειτα όταν και εγκληματίστηκε πλήρως έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και φέτος γνωρίζει κατά γράμμα τι θέλει ακριβώς ο Παπαδόπουλος.

Από την άλλη ο Σνάιντερ είναι ένας αρκετά ικανός play-maker o oποίος είναι εξαιρετικός στο pick and roll όπως επίσης και στο οργανωτικό κομμάτι και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποκτήσαν αρκετά γρήγορα αυτή την χημεία και μία καλή συνεργασία».

Αφήστε μια απάντηση