Εσύ θα την κάνεις ευεργετική κύριε Καρίγιο

Όλοι λέμε πως η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα μας την είχε ανάγκη.

Αρθρογραφεί ο Περήφανος Κίμωνας…

Η ΑΕΚ μας έχασε την 6η αγωνιστική με κάτω τα χέρια από την ΕΝΠ που είχε 0 πόντους. Πήραν που λέτε πάνω μας τρεις βαθμούς και μάλιστα με ανατροπή. Περασμένα ξεχασμένα θα σας πω, ήρθε και η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Η πρώτη σκέψη όλων είναι πως ήρθε σε ένα σημείο που την είχαμε ανάγκη. Δεν θα διαφωνήσω, μάλιστα θα σας πω ότι συμφωνώ και με το παραπάνω.

Αυτός που πρέπει να κάνει ευεργετική τη διακοπή όμως δεν είναι άλλος από τον κύριο Καρίγιο.

Εσύ δουλεύεις με τους παίκτες κόουτς, και εσύ θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την κακή μας αγωνιστική εικόνα. Μαζί με το τιμ σου περνάς αρκετό χρόνο με τους ποδοσφαιριστές και το σημαντικό είναι να καταλάβουν το δικό σου πλάνο και να το εφαρμόζουν στις τέσσερις γραμμές.

Σύμφωνοι, απουσιάζουν 7 διεθνείς παίκτες και οι περισσότεροι εξ αυτών είναι και βασικοί.

Όμως ούτε για δικαιολογίες ψάχνουμε, ούτε άλλος δρόμος υπάρχει. Το ρόστερ μας, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, αυτό θα είναι και ο Ισπανός προπονητής μας αισιοδοξούμε πως από τη Δόξα και μετά θα μας παρουσιάσει κάτι βελτιωμένο.

Τώρα, αν ο Καρίγιο αξιοποίησε τον χρόνο που είχε μπροστά του, ανασύνταξε τα κομμάτια μας και κατάφερε να τα βάλει σε μια ορθή σειρά, είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο. Ό,τι και να γράφουμε, ό,τι και να λέμε, ο καθρέφτης εκεί είναι.

Πάντως εμείς πεθυμήσαμε τις μέρες που βλέπαμε την ομάδα μας και χαιρόμασταν, που όλοι μιλούσαν για το ποδόσφαιρο που παίζει η τρομερή ΑΕΚ.

Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας και ο καθένας από το πόστο του ας συμβάλει για να έρθει η ριζική αλλαγή που θέλουμε.

Τέλος, ελπίζω με τη Δόξα να ανταμώσουμε ξανά στις κερκίδες της ΑΡΕΝΑΣ μας, γιατί είναι γεγονός πως μας έχει λείψει να δούμε αγώνα στο δικό μας γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση