Σαν σήμερα: Απίστευτη εκδρομή στη Γερμανία και συγκίνηση! Να τα δουν αυτά οι παίκτες (vid)

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια (4/10/2018) η ομάδα μας αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι οπαδοί μας έδωσαν μαζικά το παρών τους, όλοι μαζί κάναμε μια απίστευτη εκδρομή στη Γερμανία και η εικόνα της κερκίδας (και της ομάδας μας) μόνο συγκίνηση προκαλεί.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μας προηγήθηκε με τον Τρισκόφσκι, όμως στη συνέχεια η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανέστατη.

Λίγη σημασία έχει αυτό καθώς κρατηθήκαμε καλά στο ματς και ενδεικτικά να αναφέρουμε πως μέχρι το 87′ το παιχνίδι ήταν στο 2-1 για τη Μπάγερ.

Στη συνέχεια έγινε το 3-1, μείωσε ο Ράσπας (3-2) για την ομάδα μας με ένα όμορφο γκολ στις καθυστερήσεις και όταν βγήκαμε μπροστά για να βρούμε το 3-3 έγινε το 4-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Όλοι θυμόμαστε εκείνες τις μέρες και πόσο όμορφα έπαιζε η αγαπημένη μας ομάδα. Είναι αλήθεια πως πάει καιρός να τη δούμε έτσι και να έχει μια σταθερότητα.

Ας ελπίσουμε και οι ίδιοι οι παίκτες να δουν ξανά αυτά τα παιχνίδια και να καταλάβουν πως έτσι τους θέλουμε. Να τα δίνουν όλα και και να πονάνε αυτό το τιμημένο σήμα στο στήθος!

Δείτε τους οπαδούς μας εν δράσει:

Δείτε το 0-1 στο στο 0:55 του πιο κάτω video:

Αφήστε μια απάντηση