Ισόπαλο το ντέρμπι για την Κ15, μεγάλο διπλό η Κ17!

Τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους και για αυτή την αγωνιστική οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές των Κ15 και Κ17 οι οποίοι αντιμετώπιζαν και οι δύο την Ανόρθωση.

Του Κωνστίντίνου Κούλα

Οι νεαροί των Κ15 έφεραν ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Το μοναδικό γκολ για την ΑΕΚ μας πέτυχε ο Κωνσταντίνος Πετάης.

Υπό τις οδηγίες του Πάμπου Χριστοφόρου οι μικροί μας ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα και έδειξαν πως δύσκολα χάνουν. Φτάσαμε τους 10 πόντους σε 4 ματς και παραμένουμε αήττητοι (3 νίκες, αυτή ήταν η 1η ισοπαλία).

Από την άλλη σπουδαίο διπλό για την Κ17 μας η οποία κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 1-2. Δράστες για την ΑΕΚ μας οι Παύλος Χαραλάμπους και Αντώνης Χριστάκη.

Με τον Ανδρέα Δάρειο στο τιμόνι η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 8 πόντους μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτή ήταν η 2η σερί επιτυχία μας αφού προηγήθηκε η νίκη επί της Δόξας.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές, για άλλη μια αγωνιστική είδαμε καλά αποτελέσματα και προσπάθεια από όλους.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στον αγώνα της Κ15 και σύντομα θα έχετε στη διάθεση σας πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos από το παιχνίδι (όπως και της Κ14). Κάθε εβδομάδα θα βρισκόμαστε δίπλα στους προπονητές και τους παίκτες μας, με στόχο να δημοσιεύουμε τις προσπάθειες τους γιατί το αξίζουν.

Αφήστε μια απάντηση