Αυτός είναι ο νέος προπονητής της φουτσαλικής μας ΑΕΚ (pic)

Το τμήμα του φούτσαλ μας έκανε ήδη αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι.

Και αυτό το λέμε καθώς εκτός από νέα διοίκηση, που δουλεύει εδώ και καιρό για ένα καλύτερο αύριο, θα έχουμε και νέο προπονητή στην ομάδα μας σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Ο λόγος για τον Αναστάση Στυλιανού. Ένας άνθρωπος που ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ΑΕΚ, ασχολείται εδώ και χρόνια με το κομμάτι των ακαδημιών (και στο ανοιχτό και στο φούτσαλ), ενώ όσον αφορά το άθλημα του ποδοσφαίρου σάλας είναι έμπειρος καθώς υπήρξε παλαιότερα τερματοφύλακας της ομάδας μας και προπονητής στην Κ19 μας.

Να σημειώσουμε πως στις Ακαδημίες της φουτσαλικής μας ΑΕΚ έκανε εξαιρετικές χρονιές που οδήγησαν την εκάστοτε ομάδα μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μια πολύ καλή κίνηση από τη διοίκηση μας καθώς πρόκειται για άνθρωπο που όπως δείχνει μπορεί να κερδίσει τον φουτσαλιστή και να βγάλει από αυτόν το 100%. Επίσης το γεγονός πως αγαπά την ΑΕΚ και ξέρει τι σημαίνει να είσαι στην ομάδα μας, είναι θετικό.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο προπονητή και σε όλο του το επιτελείο στο δύσκολο έργο που έχουν, και εμείς θα είμαστε δίπλα τους για να τους στηρίζουμε.

Ο νέος μας κόουτς:

Ο Αναστάσης Στυλιανού

Αφήστε μια απάντηση