Νωρίς να πούμε κάτι για Καρίγιο, κερδίσαμε χρόνο και όχι μόνο!

Νικηφόρο το ντεμπούτο του κύριου Καρίγιο στον πάγκο της ομάδας μας όσο αφορά το πρωτάθλημα κερδίζοντας την ΑΕΛ με 2-1.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Σίγουρα ήταν μία εμφάνιση με δύο όψεις. Ξεκινήσαμε τον αγώνα κάπως “νοχελικά”, άποψη μου πέρα για πέρα λογικό καθώς οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να εγκληματιστούν στην φιλοσοφία του νέου κόουτς. Κομβικό σημείο έπαιξε το χρονικό σημείο της ισοφάρισης όπου ήταν και αρχή για να δούμε τη νέα ΑΕΚ που κτίζεται.

Ακριβώς μετά την επίτευξη γκολ του Μακρή η ψυχολογία όλων, ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ εκτοξεύτηκε στα ύψη και η ανατροπή ήρθε με ποιον άλλο; Τον συνήθη ύποπτο Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος μπροστά στην άδεια(δυστυχώς) ΑΡΕΝΑ πέτυχε το 100ο(!) τέρμα με τον τιμημένο Κίμωνα στο στήθος.

Αυτή ήταν μία νίκη ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για όλους εμάς καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες η στεναχώρια μας ήταν μεγάλη καθώς βλέπαμε την ΑΕΚ μας να μην μπορεί καθόλου να πάρει τις αποδόσεις που μας είχε συνηθήσει.

Σίγουρα η απόδοση με την ΑΕΛ δεν ήταν και η καλύτερη αλλά μην ξεχνάμε πως ο Καρίγιο είχε στις πλάτες του ελάχιστες προπονήσεις… Έαν δεν κάνω λάθος μόνο τρεις και παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Κούρη Ερήμης. Ακόμη καλά καλά δεν γνώρισε τους ποδοσφαιριστές και κατάφερε να κερδίσει μία ΑΕΛ σκληροτράχηλη.

Ο Καρίγιο σίγουρα θέλει χρόνο, αλλά εμείς κρατάμε τα θετικά, το πάθος των παικτών μας που επέστρεψε επιτέλους μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και την δίψα που έδειξαν για τους τρεις βαθμούς και την ανατροπή του σκορ.

Τώρα χρειάζεται δουλειά και μόνο δουλειά καθώς το παιχνίδι που έρχεται με την ΕΝΠ κρύβει παγίδες που ξέρουμε καλά εμείς ως ΑΕΚ. Ο Ναράνχο δείχνει να είναι όλο και πιο κοντά στο 100%, ο Ακοράν μπήκε ως αλλαγή και έδειξε σε όλους ξανά τι μπορεί να κάνει, ενώ για τον Τρισκόφσκι τα λόγια εχουν στερέψει.

Είναι και οι υπόλοιποι τους οποίους δεν θα αναφέρουμε ένα προς ένα, που έχουν δυνατότητες και οφείλουν με το πέρασμα των αγώνων να βελτιώνονται και ατομικά.

Κρατάμε τη νίκη ανατροπή που μας δίνει ψυχολογία και χρόνο ενόψει της συνέχειας και εμείς ως οπαδοί ετοιμαζόμαστε για την εκδρομή στο Παραλίμνι με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς!

ΑΕΚΚΑΡΑ της ζωής μου η μανία!

Αφήστε μια απάντηση