«Θα προβούμε σε ενίσχυση» (Τι είπε για Τρισκόφσκι)

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προετοιμασία μας ενόψει Καρμιώτισσας.

Αναμονή για τον Ιβάν Τρισκόφσκι.

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου μας:

Για την προετοιμασία: «Περιμένουμε τους διεθνείς, επέστρεψαν Κωνσταντίνου και Αναστασίου, περιμένουμε τους Σπόλιαριτς και Σπιρόφσκι συν τον Τρισκόφσκι για να τεθούν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Αντωνιάδης είναι έτοιμος, ο Ναούμ ανέβασε στροφές και ο Ναράνχο θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος. Κρύβει κινδύνους ντο παιχνίδι. Είδαμε τι έκανε μέχρι τώρα η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στην διακοπή για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».


Για την Καρμιώτισσα: «Είδαμε την Καρμιώτισσα και σε φιλικό στην προετοιμασία. Έχουμε εικόνα. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα και στα επίσημα έβγαλε πολύ καλή εικόνα. Εμείς θα εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάντα υπάρχουν αδυναμίες και θεωρούμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια. Παίζουμε στο Παφιακό στο οποίο και η Καρμιώτισσα πρώτη φορά θα παίξει φέτος και περιμένουμε και την αστυνομική σύσκεψη για να δούμε και με τα εισιτήρια τι θα κάνουμε».


Τι γίνεται με τον Τρισκόφσκι; «Τον περιμένουμε στην Κύπρο. Δεν έπαιξε στα δύο παιχνίδια της Εθνικής, αντιμετωπίζει ένα αιμάτωμα και θα δούμε την κατάσταση του και αν μπορεί ή όχι να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ενημερωθήκαμε από την πρώτη στιγμή και από τον ίδιο και από την Εθνική του».


Για την επιπλέον ενίσχυση: «Περιμένουμε την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, τις τελευταίες προσθήκες. Περιμένουμε να παρθούν οι τελευταίες αποφάσεις. Θα προβούμε σε ενίσχυση για να διαμορφωθεί το ρόστερ».

Αφήστε μια απάντηση