Δημοσίευμα: Τα νεότερα με Τρισκόφσκι!

Σύφμωνα με πληροφορίες του Ανδρέα Βεντούρη που δημοσιεύονται στην ιστοσελιδα balla.com.cy ο Τρισκόφσκι ήδη νιώθει καλύτερα και την Τετάρτη αναμένεται στην Κύπρο για να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς ενόψει Καρμιώτισσας.

Aπών θα είναι από τον αυριανό αγώνα της Εθνικής του κόντρα στην Γεωργία.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Μάλλον καθησυχαστικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα που έρχονται για τον τραυματισμό του Ιβάν Τρισκόφσκι. Το γράψαμε και χθες εξάλλου, ότι το πρόβλημά του δεν μοιάζει ιδιαίτερα σοβαρό.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο αρχηγός της ΑΕΚ αισθάνεται ήδη καλύτερα, ωστόσο αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής της χώρας του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Γεωργία για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Δεν υπήρχε περίπτωση εξάλλου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιγκόρ Ανγκελόφσκι, να ρισκάρει με τη συμμετοχή του από τη στιγμή που δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο «Τρίσκο» θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν αισθανθεί νέες ενοχλήσεις, τότε, πλην απροόπτου, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αφήστε μια απάντηση