Και ο Χέιτλι αποκαλύφθηκε στο κανάλι μας (vid)

Aκόμη ένας ποδοσφαιριστής από τους καινούριους της ομάδας μας αποκαλύφθηκε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ μας. Ο λόγος για τον Τομ Χέιτλι.

Τα λόγια του Άγγλου μέσου:

“Για να έρθω εδώ με ώθησαν οι φιλοδοξίες της ομάδας και πίστεψα πως βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση. Οι τελευταίες μου 2 χρονιές στην Πολωνία ήταν επιτυχημένες, που κερδίζαμε και ήμασταν στην κορφή της βαθμολογίας και όταν ήρθα εδώ και μίλησα με τους παράγοντες συνειδητοποίησα πως η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση και αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να συμμετέχω.

Δεν ήθελα να πάω κάπου που η κατάσταση είναι στάσιμη. Για μένα είναι ένα ενδιαφέρον εγχείρημα στο οποίο χαίρομαι που συμμετέχω.

Περισσότερες επιτυχίες. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί, θέλουν νίκες και εγώ δεν είμαι εξαίρεση. Θέλει η ομάδα σου να έχει πορεία στην Ευρώπη και να καθιερωθεί στην ελίτ.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει παραγωγικές χρονιές. Ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω σε ομάδα που έχει φιλοδοξία και δίψα για επιτυχίες και είμαι χαρούμενος που βρήκα τέτοια ομάδα.

Ήταν πολύ θετικές μέχρι τώρα. Έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά πρέπει να συνηθίσω τον διαφορετικό καιρό που έχετε εδώ. Στην ομάδα το κλίμα είναι άριστο, όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά, όλοι τους είναι πολύ φιλικοί και με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Είναι καλό να αισθάνεσαι άνετα, έφερα την οικογένεια μου εδώ, η κόρη μου ξεκίνησε σχολείο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και περνάμε όμορφα.

Η Ευρώπη κατ’ αρχάς είναι ξεκάθαρα ο στόχος της ομάδας και όλοι θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Θέλω να βλέπω την σεζόν βήμα βήμα, θέλω να τα πάμε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα και να συνεχίσουμε απ’ εκεί. Σκέφτομαι τον στόχο της Ευρώπης και την μετέπειτα πορεία εκεί.

Παντού ισχύει πως οι φίλαθλοι σπρώχνουν την ομάδα μπροστά και για αυτό είναι σημαντικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Οι παίκτες, οι οπαδοί, οι παράγοντες όλοι αυτοί είναι απαραίτητοι για μία πετυχημένη ομάδα. Θέλουμε να φέρνουμε αποτελέσματα και οι οπαδοί να έρχονται να ευχαριστιούνται τα παιχνίδια .

Είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω κάνει μεγάλη διαφορά. Μου αρέσει που γνωρίζω και τον κόσμο έξω από το γήπεδο και θα γνωρίσουμε και περισσότερους και θα τα πούμε στα παιχνίδια”.

Αναλυτικά:

Αφήστε μια απάντηση