Μακρής στο AEK LARNACA TV: «Ήταν εύκολη η απόφαση μου λόγω του επαγγελματισμού της ομάδας…» (vid)

Σε επίσημη συνέντευξη στο ΑΕΚ LARNACA TV προχώρησε ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος ήταν και η πρώτη μας μεταγραφή για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Τα λόγια του Κύπριου μεσοεπιθετικού:

“Πρώτα απ’ όλα έπαιξε ρόλο το πόσο με ήθελε η ομάδα από την αρχή που έδειξαν πως θα πιστέψουν σε εμένα και ήταν πάρα πολύ εύκολη η απόφαση μου να ενταχθώ στη ΑΕΚ λόγω του επαγγελματισμού της ομάδας αλλά και της υγιής κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία 7-8 χρόνια. Ήταν πάρα πολύ εύκολη η απόφαση μου.

Η ομάδα κτίζεται, κάθε χρόνο βλέπουμε μία ΑΕΚ η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πρωταγωνιστικά χρόνια, είναι στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλω να πετύχω πολλά με την ΑΕΚ. Πρώτα από όλα φέτος να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας αλλά και στο μέλλον να κατακτήσουμε τίτλους.

Βρήκα περισσότερα από αυτά που περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή που έκανα.

Οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, έχω έρθει εδώ για να παίξω, έχω πάρει εμπειρίες και από άλλες ομάδες, ξέρω τι σημαίνει να είσαι σε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πρώτα από όλα η σταθερότητα της ομάδας, ήδη κάναμε την αρχή. Πιστεύω αν ξεκινήσεις σωστά βάζεις μία βάση που είναι υγιής και είναι πολύ υγιής η ΑΕΚ σε όλα τα θέματα και σε διοικητικά αλλά και στην ομάδα. Φαίνεται ότι δουλεύουμε ένα πλάνο. Αν έχει στο πλάνο και με σταθερά βήματα μπορείς να πετύχεις πολλά.

Πρώτα από όλα προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος με όσα πιο πολύ παιχνίδια και γκολ να έχω στα πόδια μου, να κληθώ στην Εθνική αλλά και με την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας που πρώτα από όλα είναι η Ευρώπη και μετά από εκεί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ γιατί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που πήρα μεταγραφή εδώ και θα τους σύστηνα να μας στηρίζει όπως μπορεί γιατί είναι μία δύσκολη χρονιά όπως ξέρουμε πολύ καλά με την πανδημία αλλά ελπίζουμε να αλλάξουνε τα πράγματα να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο μπροστά σε πιο πολύ κόσμο και εύχομαι να πάνε όλα καλά στο τέλος”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αφήστε μια απάντηση