Ο κατάλογος Α’ και οι στόχοι του Κόντε…

Ο Πλάνας δέχθηκε την αναπροσαρμογή και έτσι τελικά θα παραμείνει στο ρόστερ μας και για φέτος αφού δεν βρέθηκε ομάδα να τον αποκτήσει.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, η ΑΕΚ μας έχει 16 παίκτες για τον κατάλογο Α’ και πιο κάτω θα σας γράψουμε τα ονόματά τους.

Γκολομπάρτ, Ακοράν, Κάσες, Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι, Τολεμές, Γκονζάλεζ, Τόνιο, Τρισκόφσκι, Πλάνας, Μόισοφ, Φερνάντεζ, Άμπραχαμ, Νάντο, Χέιτλι και Ναράνχο.

Σίγουρα γνωρίζουμε πως γίνεται προσπάθεια για να αποδεσμευτούν οι Γκολομπάρτ και Κάσες, ούτος ώστε να μην βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό της σεζόν 2020-2021.

Σε περίπτωση που αυτό γίνει πράξη τότε θα έχει τη δυνατότητα ο Κόντε να προσθέσει άλλο ένα παίκτη για τον κατάλογο Α’, και από εκεί και πέρα να κινηθεί για παίκτη ή παίκτες Κ22.

Είναι και μια σημαντική πτυχή σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο κατάλογος Β’ και είμαστε σίγουροι πως ο Κόντε θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μας ενισχύσει ποιοτικά και όχι μόνο ποσοτικά.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια, καθώς θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η έκβαση της περίπτωσης Κάσες και Γκολομπάρτ, δύο παικτών που έμειναν εκτός αποστολής της πρώτες 2 αγωνιστικές και φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζονται.

Αν για παράδειγμα μείνει ένας εκ των δύο τότε δεν θα γίνει άλλη κίνηση για κατάλογο Α’, αν μείνουν και οι δύο τότε είτε ο Κάσες είτε ο Γκολομπάρτ δεν θα εγγραφούν στη λίστα για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως μια ομάδα δικαιούται να έχει 15 ξένους στο ρόστερ της.

Αφήστε μια απάντηση