Ας τους πιάσουμε ένα-ένα, μπράβο σου κόουτς

Μια ΑΕΚ βγαλμένη από ένα αγωνιστικό πλάνο που θέλουμε να βλέπουμε.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Μπράβο ρε κόουτς, κατάφερες να παρατάξεις ένα σύνολο που μασούσε σίδερα και έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη. Ο κόσμος μας βρέθηκε μαζικά στο γήπεδο, έβγαλε φωνή και στήριξε την ομάδα μας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Για τον Κανέδα απλά να συμπληρώσω πως θεωρώ ότι η αλλαγή του Νάντο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ μας και βοήθησε πολύ ο Ισπανός από τον πάγκο που έδινε συνεχώς οδηγίες.

Να τους πιάσουμε ένα ένα; Ο Τόνιο σταθερότατος εκεί και όπου χρειάστηκε. Μόισοφ και Μικέλ έδειξαν να θίγονται κάθε φορά που οι αντίπαλοι κόντευαν την εστία μας και οι Φερνάντεζ-Τρουγιόλς έπαιξαν άψογα από τα δύο άκρα. Ανεβάσματα πολλά και αμυντικά αποτελεσματικοί.

Πάμε λίγο πιο μπροστά στον Σπόλιαριτς. Δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό ο διεθνής μας άσος που έκανε φουλ προετοιμασία, ξέρει ότι τον πιστεύει ο Κανέδα και πήρε ψυχολογία. Μεταβίβαζε τη μπάλα με ταχύτητα και κάλυπτε τους χώρους με μεγάλη εμπειρία.

Σπιρόφσκι και Άμπραχαμ κατάπιαν τον αντίπαλο, ανέβαιναν και πατούσαν περιοχή και δεν είναι τυχαίο που σκόραραν και οι δύο. Παικταράδες από τους λίγους που ξέρουν και μπάλα και κερδίζουν πάμπολλες μονομαχίες.

Δεξιά και αριστερά αντίστοιχα είχαμε τους Ακοράν και Ιωάννου.

Ο Ισπανός είναι για να απορείς αν όντως η ταυτότητα του έγραφε αλήθεια χθες. 37 και μισό βρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος που επί 90 λεπτά έτρεχε ασταμάτητα και κέρδιζε φάουλ και κάρτες με το τσουβάλι; Μπράβο βρε Άκο, έδειξες ποιος είσαι και γιατί σε κρατήσαμε.

Από την άλλη ο Ιωάννου είχε μια φιλότιμη παρουσία, ενώ επικεντρώθηκε και στα ανασταλτικά του καθήκοντα βοηθώντας τον Τρουγιόλς. Βελτιώνεται ο Κύπριος άσος χωρίς καν να παίζει στη φυσική του θέση.

Ο μεγάλος Τρισκόφσκι έδωσε τις μάχες του, σκόραρε ξανά γκολ και σε αυτή την αγωνιστική και μαζί με τους υπόλοιπους μας οδηγεί σε καλύτερες μέρες. Μεστή εμφάνιση όπως όλοι λοιπόν από τον Ιβάν τον τρομερό.

Πάμε και τέλος στον Νάντο, έναν παίκτη που έπαιξε τα πρώτα του 45’ με τον Κίμωνα στο στήθος και άφησε υποσχέσεις για καλύτερες μέρες. ΦΟΒΕΡΗ ενέργεια στο τρίτο γκολ, αδειάζει και αφήνει ‘’παγωτό’’ τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ που πριν δουν καν τι έγινε, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα τους από τον Τρισκόφσκι.

Πλέον όλοι μαζί, ως οικογένεια που είμαστε, προετοιμαζόμαστε για το ματς με την Καρμιώτισσα σε δύο εβδομάδες (μεσολαβεί διακοπή). Ο καθένας από το πόστο του να δουλέψει, με μοναδικό σκοπό να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο 100%, με την ενσωμάτωση του Ναράνχο να είναι η ευχάριστη είδηση μέχρι στιγμής ενόψει της 3ης αγωνιστικής.

Αφήστε μια απάντηση