Αξιολογήσαμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά μετά τον θρίαμβο μας στην ΑΡΕΝΑ

Η ΑΕΚκάρα μας κέρδισε με ευκολία τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΡΕΝΑ μας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν, αλλά και το τεχνικό επιτελείο τα πήγαν εξαιρετικά με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή να είναι η δική μας.

Το τέλειο παιχνίδι, πίεση από ψηλά και συλλογική προσπάθεια στο γήπεδο. Έπαιζε ο ένας για τον άλλον, υπήρχαν βοήθειες και από τους 11 ποδοσφαιριστές μας και στο τέλος θα μπορούσαμε να τους βάλουμε και άλλα γκολ.

Το aekskala.net εγκαινιάζει μια νέα στήλη, στην οποία θα βαθμολογούμε τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή μας μετά από αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θα περάσουμε άμεσα στην αξιολόγηση, η οποία είναι από τα 10 και θα τυγχάνει τεκμηρίωσης.

Απλά να επισημάνουμε πως όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και αντιλαμβάνεστε πως η βαθμολόγηση θα γίνεται κατά τη δική μας ταπεινή άποψη, η οποία μπορεί να σας βρίσκει σύμφωνους αλλά κάποτε και αντίθετους.

Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε τα δικά σας κείμενα και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε είτε με το ονοματεπώνυμο σας, είτε ανώνυμα ή και με ψευδώνυμο.

Αναλυτικά η αξιολόγηση αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ:

Τόνιο: 8/10

Δεν απειλήθηκε καθόλου στο παιχνίδι και σε αυτό έπαιξε ρόλο η πολύ καλή μας άμυνα. Όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός, και ενέπνεε εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Θέλουμε να συνεχίσει να είναι κέρβερος και να μας είναι αχρείαστος στα παιχνίδια.

Μόισοφ: 9/10

Το είπε και το έκανε. Επέστρεψε για τα καλά και βρήκε τον καλό του εαυτό. Απροσπέλαστος σε όλο το ματς, έπαιξε εξαιρετική άμυνα με σωστές παρεμβάσεις και μεταβιβάσεις. Έχουμε ανάγκη τον BOSS και ευχή μας είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Μικέλ: 8/10

Και αυτός είχε πολύ καλή παρουσία. Με τη Νέα Σαλαμίνα μας έσωσε δις όμως έκανε και δύο λάθη στο τέλος. Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ όμως ήταν σταθερός και μαζί με τον Ντάνιελ κράτησαν την άμυνα και την εστία μας μακριά από κινδύνους. Βάζουμε το 8 αντί για 9 επειδή ο Μόισοφ ήταν λίγο πιο δραστήριος στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν υστέρησε όμως για να μην παρεξηγηθούμε.

Φερνάντεζ: 9/10

Επιτέλους ο Φερνάντεζ μας έδειξε γιατί τον έφερε στην ομάδα μας ο Κόντε. Έκανε καλό παιχνίδι, με ανεβάσματα και συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα. Καιρός και για τον ίδιο να ανέβει ψυχολογικά και να σταθεροποιηθεί σε αυτά τα επίπεδα. Μπράβο Φερνάντεζ!

Τρουγιόλς: 10/10

Τι να πεις για αυτόν τον παίκτη; Πραγματικά συγκλονιστικός όπου και να τον βάλεις να αγωνιστεί. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, κερδίζει κάθε μονομαχία και έτσι έγινε και στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Απροσπέλαστος και βράχος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Vamo Τρουγιόλς!!!

Σπιρόφσκι: 9/10

Ένας παίκτης που με τη δύναμη του στο κέντρο έκανε τη διαφορά, ενώ η κάθετη κίνηση που κάνει στο 1-0 που πετυχαίνει είναι όλα τα λεφτά. Θέλαμε ένα τέτοιο παίκτη που να είναι ψηλός και δυνατός στη μεσαία γραμμή και με τον ΑΠΟΕΛ βοήθησε στο να έρθει το 2-0. Μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμος και ενσωματωμένος στο σύνολο.

Σπόλιαριτς: 9/10

Ένας παίκτης που βρήκε νέα θέση με τον Κανέδα ως προπονητή. Αγωνίζεται μπροστά από την άμυνα και ενώνει την οπισθοφυλακή με τη μεσαία γραμμή. Ως αμυντικός μέσος τα πήγε καλά στο παιχνίδι, έδωσε μάχες και μεταβίβαζε την κατοχή προς τα εμπρός συνεχώς. Είχε γενικά μια πολύ καλή παρουσία. Ξέρει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική αισιοδοξούμε πως θα εμφανιστεί καλύτερος. Τον έχουμε ανάγκη, πιστεύουμε όλοι πάνω του και ο ίδιος θέλει να μας δικαιώσει.

Άμπραχαμ: 9/10

2 στα 2 όσον αφορά τα γκολ και βελτιώνεται αγώνα με αγώνα. Ο Ισπανός έδειξε από πέρσι ότι ξέρει μπάλα, παίζει στη φυσική του θέση στον άξονα και πατά περιοχή συνεχώς. Έχει αντίληψη του χώρου και ήδη άρχισε να μας βοηθά στο φετινό πρωτάθλημα. Γενικά είχε μια πολύ καλή παρουσία και τα πήγε αρκετά καλά.

Ιωάννου: 7/10

Θα πάρει 7 γιατί η αλήθεια είναι πως από τους παίκτες που έπαιξαν ήταν αυτός που έπιασε την πιο χαμηλή απόδοση. Όμως να του πιστώσουμε πως δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, καθώς έπαιξε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και όχι στην άμυνα. Για αυτό και ο Κανέδα έβαλε τον Νάντο με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο καλός Θωμάς είναι απαραίτητος για εμάς, έχει δυνατότητες και το είδαμε επί Ιραόλα. Αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά θα μας βοηθήσει αρκετά.

Ακοράν: 10/10

Ακοράν Μπαρέρα Ρέγιες κυρίες και κύριοι. Πόσων ετών είναι νομίζετε; 37 και μισό λέει η ταυτότητα αλλά όποιος τον είδε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα το πίστευε. Ο Ισπανός έτρεχε ακατάπαυστα, μάρκαρε, κέρδιζε κάρτες και έδωσε και την ασίστ στο 1-0 μετά την εξαιρετική κίνηση που έκανε προς τον άξονα. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θα κάνει πολλές άμυνες να κλάψουν ο παικταράς, που είναι από τους πιο ποιοτικούς ακραίους που έχουν περάσει από την Κύπρο.

Τρισκόφσκι: 9/10

Σταθερή αξία ο αρχηγός μας. Σκόραρε και στην 2η αγωνιστική, έκανε το 2 στα 2 για τα γκολ και μαζί με τους άλλους μας οδηγεί σε καλύτερες μέρες. Βοήθησε με το κράτημα μπάλας, ήταν εκεί που έπρεπε στη φάση του τρίτου τέρματος και η κίνηση του να δείξει τον Νάντο λέει πολλά. Όλοι εκτιμούν τον Ιβάν στα αποδυτήρια και το πόσο σημαντικός παίκτης είναι δεν χωρά καμία αμφισβήτηση.

Νάντο: 9/10

Μας συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτει ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και τσαμπουκά. Έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια για να έρθει το 3-0 και έδειξε πόσο πολύ θα μας βοηθήσει. Είχαμε ανάγκη την προσθήκη ενός τέτοιου ακραίου και όταν φτάσει στο 100% μετά τη διακοπή πιστεύουμε ότι θα δούμε έναν Νάντο καλό και σταθερό σε απόδοση.

Χέιτλι και Φλοριάν δεν μπορούν να κριθούν καθώς αγωνίστηκαν περίπου 15 λεπτά προς το τέλος, όμως και αυτοί βοήθησαν με την είσοδο τους.

Κάνεδα: 10/10

Ο κόουτς μας πήρε το πορτοφόλι του Ουζουνίδη και με το 4-1-4-1 επιβλήθηκε του αντιπάλου. Η κίνηση του στο 46′ να αποσύρει τον Ιωάννου και να βάλει τον Νάντο, άλλαξε το παιχνίδι και έγειρε την πλάστιγγα τελειωτικά προς την πλευρά μας. Μπράβο μίστερ Κανέδα, συνέχισε έτσι καθώς φαίνεται ότι κερδίζεις τους παίκτες και με το σπαθί σου. Πάμε για καλύτερες μέρες.

Αφήστε μια απάντηση