Κανέδα: ”Είναι σημαντικό για τον κόσμο, λες και είναι το τελευταίο της χρονιάς” (vid)

Η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα ματς που θα γίνει στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής μας, Νταβίντ Κανέδα, παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη κατά την οποία μίλησε για το ντέρμπι.

Δείτε το live streaming, ενώ η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωνε λεπτό προς λεπτό για τα λεγόμενα του Ισπανού κόουτς.

Αναλυτικά:

”Όπως πάντα είναι σημαντικό το επόμενο ματς. Είναι με τον ΑΠΟΕΛ και είναι ένα μεγάλο ματς, σημαντικό για τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε ένα καλό αντίπαλο και πρέπει να είμαστε καλοί για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Όλες οι ομάδες παρουσιάζουν αδυναμίες. Είναι ένα νέο παιχνίδι και μια νέα ευκαιρία για να βελτιώσει ο αντίπαλος μας πράγματα. Θα έρθει για τη νίκη και θα πρέπει να το δείξει αυτό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να το προσεγγίσουμε λες και είναι το τελευταίο της χρονιάς. Για να φτάσουμε στη νίκη μας.

Δεν με απασχολεί και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα ότι έπαιξαν παράταση. Αρκετές φορές σε αυτή τη φάση της σεζόν υπάρχουν ομάδες που βελτιώνονται μέσα από τα ματς και στη φυσική της κατάσταση. Μπορεί να είναι και πλεονέκτημα για εκείνους.

Δεν αντιμετωπίζουμε άλλα προβλήματα πέραν από τους Αντωνιάδης και Ναούμ. Όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση μας.

Είμαι χαρούμενος που θα έχω επίσημο παιχνίδι στην Αρένα. Θέλω να νιώσουν άνετα οι παίκτες, αυτό μετρά.

Είναι θέμα φόρμας και αντιπάλου, για αυτό αλλάξαμε πράγματα με τη Νέα Σαλαμίνα. Προσπαθούμε να βάλουμε τους παίκτες στη θέση που θεωρούμε πως θα παίξουν καλύτερα.

Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, τη δουλειά, τα αποτελέσματα. Η νίκη σε βοηθά σίγουρα, πιστεύει και ο κόσμος περισσότερο. Η νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα μας έχει βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι.

Οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Δεν είναι δικαιολογία, όλοι οι παίκτες θέλουν χρόνο. Το πλάνο μας είναι να προσπαθούμε μέσα από τις μεταγραφές να έρθουν και να μας βελτιώσουν. Για εμένα μετρούν αυτοί που είναι ήδη στην ομάδα, και για εμένα είναι οι καλύτεροι. Θα πρέπει οι νέοι να βγάλουν ποιότητα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμαστε το τώρα και όχι το μέλλον.

Αυτή τη στιγμή έχουμε δώσει ένα ματς και πήραμε 3 πόντους. Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Είναι τα ίδια με πριν μια εβδομάδα. Είμαστε μακριά ακόμη, πρέπει να παλεύουμε μέρα με μέρα. Είναι κάθε μέρα διαφορετική και δεν έχει να κάνει με το μέλλον αλλά με το τώρα, αύριο περιμένω τα καλύτερα στην προπόνηση από τους παίκτες μου όπως και στο παιχνίδι.

Είναι έτοιμοι να παίξουν οι Νάντο και Χέιτλι. Είναι κάτι που θα το δούμε και μετά την αυριανή προπόνηση.

Ο Ναράνχο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μπορεί να βοηθήσει και στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης. Εξαρτάται από το πως θα έρθει και πως θα μπει στην ομάδα. Αν δώσει το 100% σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Πολλές φορές ακούγεται πιο εύκολο πως μπορείς να καταστρέψεις το ματς του αντιπάλου. Από τη μια το ψάχνεις αυτό, αλλά δεν ισχύει. Δεν είναι εύκολο, αντιμετωπίζεις ανθρώπους σαν και εσένα που έχουν στόχο. Είναι και θέμα μέρας και πως θα είσαι στο παιχνίδι. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος.

Ο Τέουνκενς ερχόταν από αρκετό καιρό απουσίας όμως τα πήγε πολύ καλά. Τα κατάφερε και είμαι χαρούμενος, είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Σπιρόφσκι έκανε καλή δουλειά όπως και ο Κωνσταντίνου που έκανε καλή προετοιμασία. Προπονείται πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για όλους.

Είχαν πρόβλημα και έμειναν εκτός οι Κάσες και Πλάνας με τη Νέα Σαλαμίνα, όπως και ο Γκολομπάρτ”.

Αφήστε μια απάντηση