Οι σκέψεις του Κανέδα για την αυριανή 11άδα

Ο Ανδρέας Βεντούρης σε δημοσίευμα του στην ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέρει πως ο κόουτς μας χρησιμοποίησε πολλά τις τελευταίες μέρες στην προπόνηση και μας δίνει πως πιθανόν θα παραταχθεί στο αυριανό ματς της πρεμιέρας η ΑΕΚ μας.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Με πρωινή προπόνηση η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Νταβίδ Κανέδα είδε με ικανοποίηση τους Ακοράν και Τόνιο να βγάζουν το κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό αν θα τους δούμε στην ενδεκάδα. Οι δύο Ισπανοί έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και εναπόκειται στον συμπατριώτη τους προπονητή αν θα τους επιλέξει στο αρχικό σχήμα. Δεν είναι κάτι βέβαια που θεωρείται απίθανο…

Ο κόουτς έκανε αρκετές δοκιμές τις τελευταίες μέρες. Αν κρίνει, ξεκινώντας από τον άσο, πως ο Τόνιο δεν είναι στο 100%, τότε θα ξεκινήσει με τον Τέουνκενς. Απ’ εκεί και πέρα, φαίνεται ότι βάσει των δοκιμών του πως οι Μοϊσόφ και Τρουγιόλς έχουν το προβάδισμα για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τον Γκονζάλεθ αουτσάιντερ. Στα άκρα αναμένεται να αγωνιστούν οι Φερνάντες και Ιωάννου, με τον Πλάνας να έχει πιθανότητες μόνο αν ο Θωμάς παίξει πιο προωθημένος.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κανέδα δοκίμασε αρχικά τους Άμπραχαμ και Σπιρόφσκι. Στο δίτερμα είχε χρησιμοποιήσει για λίγο και τον Χέιτλι, αλλά ο ίδιος είχε πει πως δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Στο ένα άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί σίγουρα ο Μακρής. Το ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνιστεί στο άλλο άκρο. Σε δοκιμές του τις τελευταίες μέρες ο Ισπανός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει τον Νάντο, ακόμη και τον Κωνσταντίνου, αλλά από τη στιγμή που ο Ακοράν πλέον είναι εντάξει, είναι πιθανόν να τον δούμε βασικό. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το δίδυμο Τρισκόφσκι-Φλοριάν στη γραμμή κρούσης. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Αντωνιάδης και Ναούμ.

Αφήστε μια απάντηση