Δημητρίου για προσθήκες, Νέα Σαλαμίνα και όχι μόνο

Σε δηλώσεις στο Super Sport FM προχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προσθήκες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για τα αγωνιστικά..

Αναλυτικά:

-«Προτού πάμε στην θεματολογία, ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου, έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο του Νικόλα, δύναμη και κουράγιο στον Γιώργο και την οικογένεια του»

Για το θέμα με το κρούσμα κορωνοϊού στον Εθνικό: «Κάθε ομάδα πρέπει να τηρεί όλα τα μέτρα και στην καθημερινότητα και γενικότερα. Τις επόμενες μέρες, 48ωρες πριν το ματς, πρέπει όλοι να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, πριν το ματς της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, να τηρούμε όλες τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου».

Για προσθήκες: «Ανακοινώσαμε τρεις μεταγραφές σε σύντομο διάστημα. Τους Τένκες, Χέιτλι και Νάντο. Ο Άγγλος είναι από χθες στις προπονήσεις, από αύριο θα μπει ο Ισπανός στις προπονήσεις. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, είχαν μέχρι πρόσφατα υποχρεώσεις. Μας απομένουν άλλες 2-3 κινήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

-«Θα φιλοξενηθούν δηλώσεις σήμερα στο ΑΕΚ TV του τεχνικού διευθυντή Αρνάλ Κόντε και θα ενημερωθούμε για τα δεδομένα στα μεταγραφικά»

Για κόσμο: «Δεν δικαιούμαστε εισιτήρια για το «Αμμόχωστος», λόγω της απόφασης της Νέας Σαλαμίνας. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας»

Αγωνιστικά: «Είναι εκτός οι Αντωνιάδης και Ναούμ και θα δούμε πότε θα επανέλθουν. Σήμερα έχουν ρεπό και αύριο θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές».

Αφήστε μια απάντηση