Αναμονή… ως εκεί που μπορούμε!

Η ΑΕΚ μας εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται για να προσθέσει ξανά στο δυναμικό της τον Ναράνχο.

Συμφωνούμε όλοι πως πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικά χαρίσματα, που γνωρίζει την Κυπριακή πραγματικότητα (αφού έπαιξε εδώ για 2 μήνες) και μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Κόντε σίγουρα θα κάνει υπομονή και θα βρίσκεται στην αναμονή για όσο μπορεί και για όσο τον παίρνει χρονικά. Θα περιμένει τον Ισπανό άσο να ξεμπερδέψει με την Τενερίφη και έπειτα θα προσπαθήσει να γεφυρώσει τη διαφορά στο οικονομικό.

Φαίνεται πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, όμως σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Κάπου εδώ να προσθέσουμε πως δεν έχει αλλάξει κάτι και όλα είναι ρευστά αναφορικά με την περίπτωση του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Η ουσία είναι πως ο Κόντε και οι συνεργάτες του κάνουν τις προσπάθειες τους για να βάλουν στον Ναράνχο ξανά κιτρινοπράσινα, ενώ παράλληλα θεωρείται δεδομένο πως έχουν και τις εναλλακτικές λύσεις τους αν κάτι πάει στραβά.

Κάπως έτσι προχωρά ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός για την θέση του ακραίου επιθετικού και όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος θα κάνουμε υπομονή για τον Ναράνχο, αφού πρόκειται για περίπτωση που αξίζει την αναμονή.

Αφήστε μια απάντηση