Έδωσε την δική του θέση για την αργοπορία στις μεταγραφές

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας Αρνάλ Κόντε στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας AEK LARNACA TV.

Η συνέντευξη έγινε στις 11/8 πριν το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

O Κόντε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αργοπορημένο φετινό προγραμματισμό τη ομάδας μας δίνοντας την δική του θέση για το όλο αυτό θέμα.

Αναλυτικά:

Ναι το καταλαβαίνω, το καταλαβαίνω. Πάντα όταν εργάζεται σαν τεχνικός διευθυντής είναι διαφορετικό το τάιμινγκ που θέλουν οι φίλαθλοι. Συνήθως θέλουν να δουν νέα πρόσωπα αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να είμαστε σίγουροι να περιορίσουμε το ρίσκο με τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να υπογράψουμε.

Επίσης αυτή η περίοδος δεν είναι εύκολη για κανένα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά παντού. Οι συνάδελφοι μου στις άλλες ομάδες, ειδικά στην Κύπρο αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, γιατί στο τέλος θέλεις να υπογράψεις τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που μπορείς και αυτό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι μέχρι τώρα η αγορά της Κύπρου είναι στο τέλος της μεταγγραφικής περιόδου, συνήθως μετά τις 10-15 Αυγούστου και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές.

Αυτό είναι κάτι που αλλάζει, το τάιμινγκ μας έχει αλλάξει αρκετά, είμαστε χαρούμενοι γιατί η κατάσταση στην Κύπρο είναι πολύ καλύτερη από κάποιες άλλες χώρες, κάτι που αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικό για μας, όπως και για τους ποδοσφαιριστές μας. Αλλά την ίδια στιγμή τα περισσότερα πρωταθλήματα μόλις ολοκληρώθηκαν. Οπότε δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιο ποδοσφαιριστή, που μόλις τελείωσε η σεζόν, δεν αντιλαμβάνονται ακόμη πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση από τώρα και στο εξής, στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στον τρόπο που θα μπορέσει να ταξιδέψει κάποιος και όλα αυτά τα πράγματα.

Το πρώτο είναι το τάιμινγκ και όπως εξήγησα προηγουμένως συνήθως εη Κύπρος είναι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, από τις 10-15 Αυγούστου μέχρι το τέλος. Ειδικά τώρα που η μεταγραφική περίοδος είναι νωρίτερα από τις υπόλοιπες και είναι πολύ πιο δύσκολο.

Αφήστε μια απάντηση