Σε ρυθμούς πρωταθλήματος!

Μία εβδομάδα μακριά από το πρώτο σφύριγμα του φετινού πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει μέσα στο Στάδιο Αμμόχωστος την Νέα Σαλαμίνα.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Η ΑΕΚ μας δεν παρουσίασε και την καλύτερη εικόνα στα φιλικά προετοιμασία αλλά από σήμερα με μία εβδομάδα να υπολείπεται από το εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσουν όλοι ανεξαιρέτως το 100% για μία ΑΕΚ δυνατή για μία ΑΕΚ ενωμένη.

Ο Κανέδα έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του αυτή την εβδομάδα καθώς θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να αποφευχθούν όλες οι αδυναμίες που φάνηκαν κατά την διάρκεια των φιλικών αναμετρήσεων. Πράγμα δύσκολο λόγω χρόνου αλλά ποτέ ακατόρθωτο!

Επίσης από αυτή την εβδομάδα (πιο πιθανόν από αύριο) ενσωματώνονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τα δύο τελευταία μας αποκτήματα Νάντο και Χέιτλι. Πολύ σημαντικό καθώς εάν ο Ισπανός κόουτς τους δει έτοιμους θα μπορούν στην πρεμιέρα να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με τα κιτρινοπράσινα και να δώσουν τις δικές τους σημαντικές βοήθειες ενόψει Νέας Σαλαμίνας.

Φτάσαμε λοιπόν σε ρυθμούς πρωταθλήματος και η ΑΕΚ μας επιβάλλεται να διαγράψει από την μνήμη της τα φιλικά προετοιμασίας και να στραφεί αποκλειστικά στο μέλλον, στο πρωτάθλημα!

Αφήστε μια απάντηση