Είναι ανάγκη να τους… «πετύχουμε»!

Η ΑΕΚ μας τρέχει τα του προγραμματισμού της με τον Κόντε και τους συνεργάτες του να συνεχίζουν τις επαφές τους.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Ήδη ολοκληρώσαμε 5 προσθήκες, ενώ γίνεται προσπάθεια για να έρθουν τουλάχιστον ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Ένας ακραίος (γίνεται προσπάθεια για τον Ναράνχο), ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός.

Η άποψη η δική μου είναι ξεκάθαρη και πιστεύω την συμμερίζεται και ο πλείστος κόσμος που είδε τα φιλικά της ΑΕΚ μας. Έχουμε μεγάλη ανάγκη να… «πετύχουμε» τις μεταγραφές και να είναι παίκτες οι οποίοι θα έχουν επίπεδο ενδεκάδας. Μόνο έτσι θα μπορούμε να ανέβουμε σκαλιά και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Επί της ουσίας δεν είδαμε καθόλου τους Νάντο και Χέιτλι, ενώ δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τον Τέουνκενς. Αυτοί οι 3, συν τους Μακρή και Σπιρόφσκι, συν αυτούς που θα έρθουν, θα πρέπει να αποτελέσουν σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Κανέδα.

Είναι αναγκαίο και θα είναι ευχής έργον αν προσαρμοστούν νωρίς και βγάλουν στο χορτάρι της ικανότητες τους.

Χρόνο θα τους δώσουμε και δεν θα τους πάρουμε και από τον λαιμό, όμως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και η ομάδα μας στοχεύει σε μαζεμένα τρίποντα με καλές παρουσίες. Η κάθε προσθήκη έχει τη δική της σημασία και μπορεί να παίξει τον δικό της σημαντικό ρόλο.

Ας ελπίσουμε πως θα δικαιώσουν τον Κόντε στο γήπεδο. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και μόνο στήριξη και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνουμε καμία κριτική επί των αποφάσεων του τεχνικού μας διευθυντή!

Αφήστε μια απάντηση