Πολύ κοντά στην επόμενη μας μεταγραφή!

Ο συνάδελφος Αντρέας Βεντούρης με πληροφορίες του που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα balla.com.cy, αναφέρει πως είμαστε πολύ κοντά και στην 5η μας προσθήκη για τη νέα χρονιά.

Δείτε αυτούσιο το κείμενο:

Η απόκτηση του Νάντο Γκαρσία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά σε ακραίο επιθετικό. Κατ’ ακρίβεια, όπως είχαμε γράψει χθες, αφού δεν προχώρησε μία περίπτωση που είχε βάλει στο… μάτι ο Κόντε, αμέσως προχώρησε στην επόμενη λύση και κατέληξε σε συμφωνία με τον 26χρονο Ισπανό.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που πλέον απαιτούνται βάσει πρωτοκόλλου. Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται να μπει σε καραντίνα και θα μπορέσει με την άφιξή του να ενταχθεί στις προπονήσεις.

Ο Νάντο αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ΑΕΚ, ενώ πολύ σύντομα έρχεται και η πέμπτη! Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, είναι στα σκαριά ακόμη μία κίνηση που αφορά την επίθεση. Το αν θα αφορά τον Ναράνχο ή κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα, θα φανεί λίαν συντόμως.

Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν πως αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάτι το απρόοπτο, η πέμπτη μεταγραφή ενδέχεται να ανακοινωθεί πάρα πολύ σύντομα, ακόμη και αύριο πριν το φιλικό με την ΑΕΛ!

Στο αγωνιστικό μέρος, αν εξαιρέσουμε τον τραυματία Ναούμ, όλα βαίνουν καλώς καθώς τόσο ο Ακοράν όσο και ο Ιωάννου προπονούνται πλέον κανονικά. Εναπόκειται φυσικά στον Κανέδα αν θα τους χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την ομάδα της Λεμεσού ή θα τους προφυλάξει.

Αφήστε μια απάντηση