Δημητρίου στο aekskala.net: «Έχουμε καλό υλικό, να στελεχώσουν την πρώτη μας ομάδα!» (vid)

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει έγκαιρα προ καιρού το aekskala.net, προπονητής της ποδοσφαιρικής μας Κ19 για φέτος είναι ο Δημήτρης Δημητρίου (Τζίμης).

Η ιστοσελίδα μας πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο γήπεδο του Καλού Χωριού και παρακολούθησε την προπόνηση του συγκεκριμένου ηλικιακού τμήματος.

Με αφορμή την επίσκεψη μας αυτή, ο Τζίμης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του aekskala.net και ανάμεσα σε πολλά εξήγησε πως στόχος είναι να μπορέσουν να στελεχώσουν τα παιδιά αυτά την πρώτη ομάδα.

Όσα είπε ο κόουτς:

  • Αρχικά κύριε Δημητρίου θα θέλαμε ένα σχόλιο για τη χρονιά που έρχεται.

«Επέστρεψα φέτος και ξεκινήσαμε προπονήσεις στις 20/7. Έχουμε ένα αρκετά καλό υλικό στην ομάδα, έχουμε καλές συνθήκες, δουλεύουμε σκληρά και προσδοκούμε να πετύχουμε στο να ετοιμάσουμε τους παίκτες για το επόμενο βήμα».

  • Πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία;

«Για όλες τις ομάδες είναι σημαντική. Είναι η βάση για όλη τη χρονιά. Η δεύτερη ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα και είναι σημαντικό το κομμάτι αυτό γιατί θα χτιστεί το σώμα των αθλητών αλλά και η τεχνική και η τακτική της ομάδας».

  • Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι στην ομάδα μας;

«Εμείς προσπαθούμε να βοηθούμε τους παίκτες να γίνονται καλύτεροι. Θέλουμε να μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ μας».

  • Πως αξιολογείται τη δομή των ακαδημιών μας;

«Εγώ προσωπικά στελεχώνομαι από πολύ καλούς συνεργάτες. Με τον Χρύσανθο ως βοηθό, τον Αντώνη ως γυμναστή και τον Μάκη ως προπονητή τερματοφυλάκων. Είναι αξιόλογοι στη δουλειά τους και με βοηθούν πολύ».

  • Κύριε Δημητρίου σας ευχαριστούμε και το aekskala.net σας εύχεται τα καλύτερα.

«Ευχαριστώ, να είστε καλά».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρίου:

Αφήστε μια απάντηση