Nα θυμίσει τον Φλοριάν του 2017-2018! (Αριθμοί)

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας άρθρο ο Ιβάν Τρισκόφσκι και Φλοριάν Τολεμές χωρίς κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσουν την βασική μας δυάδα στην επίθεση για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Με αφορμή το άρθρο αυτό η ιστοσελίδα μας έψαξε και βρήκε τα πεπραγμένα του Γάλλου επιθετικού από τον Ιανουάριο του 2017 όταν και υπόγραψε στην ομάδα μας.

Θα σας αναλύσουμε συμμετοχές, γκολ, ασσίστ σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γάλλος φορ στην πρώτη του μισή σεζόν με τον Κίμωνα στο στήθος (2017) κατέγραψε συνολικά 13 συμμετοχές πετυχαίνοντας 4 γκολ και 4 ασσίστ.

Την αμέσως επόμενη χρονιά 2017-2018 πραγματικά ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Σε πρωτάθλημα αγωνίστηκε συνολικά σε 25 παιχνίδια ματώνοντας τα δίκτυα 22(!) φορές ενώ σέρβιρε ακόμη 7 γκολ. Σε Γιουρόπα Λιγκ μέτρησε 6 συμμετοχές είχε στο ενεργητικό του 3 γκολ και μία ασσίστ.

Σεζόν 2018-2019. Κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τελικό απολογισμό τα 7 γκολ. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ.

Η προηγούμενη του χρονιά στα κιτρινοπράσινα δυστυχώς οι απανωτοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να αγωνιστεί και πολύ. Ο ίδιος κινήθηκε στην μετριότητα ενώ τον Ιανουάριο διαγράφηκε και προσωρινά από το ρόστερ. Μόλις 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 2 ασσίστ, ενώ μέτρησε και 6 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ ή ασσίστ.

Φέτος επέστρεψε δριμύτερος και αποφασισμένος όπως φαίνεται στα μέχρι τώρα φιλικά και του ευχόμαστε να συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς και γιατί όχι να μην θυμίσει τον Φλοριάν του 2017-2018!

Αφήστε μια απάντηση