Η σειρά του Τόνιο και τα δεδομένα με Πλάνας, Γκολομπάρτ

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας balla.com.cy και του Ανδρέα Βεντούρη αναφέρει πως ο επόμενος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα πάρει σειρά για αναπροσαρμογή συμβολαίου θα είναι ο τερματοφύλακας μας Τόνιο.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Η ΑΕΚ προχώρησε μέχρις στιγμής σε αρκετές αναπροσαρμογές συμβολαίων ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ, όμως η προσπάθεια αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, θα γίνουν επαφές και με τον Τόνιο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα του προταθεί όπως δεχθεί μείωση απολαβών, αλλά συνάμα με επέκταση, όπως έγινε και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Απ’ εκεί και πέρα, είχαμε πρόσφατα αναλύσει τα δεδομένα για Γκολομπάρτ και Πλάνας, με την ΑΕΚ να θέλει να γλιτώσει από τα συμβόλαιά τους, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ο τρόπος. Για τον πρώτο αναζητείται ομάδα για να δοθεί δανεικός, για τον δεύτερο είναι όλα ανοικτά.

Ο ίδιος γνωρίζει τις προθέσεις της ΑΕΚ και ψάχνει ομάδα στην Ισπανία, αλλά θέλει-και είναι λογικό-να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται να του κατατεθεί πρόταση για επέκταση, αλλά με αρκετά μειωμένες απολαβές. Για την ΑΕΚ σίγουρα-κι αυτή είναι η επιθυμία της-θα είναι το ιδανικό να βρει ο Πλάνας τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Εδώ να σημειώσουμε κάτι: αν ο Πλάνας αποχωρήσει, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για αριστερό μπακ! Ο Κανέδα έδειξε πως υπολογίζει τον Αντωνιάδη για το κέντρο της άμυνας κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε… δευτερόλεπτο ως αριστερός οπισθοφύλακας, στα πέντε φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Πήγαμε όμως κάποια βήματα παραπέρα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Πλάνας…

Αφήστε μια απάντηση