Εάν έχουμε έναρξη θα πάρουν τις ευκαιρίες τους

Καθαρά μεταβατική περίοδος για την φουτσαλική μας ομάδα καθώς πολλές αλλαγές αναμένονται εντός των ημερών. Ο πρώην πρόεδρος Θεόδωρος Αντωνίου αποτελεί ήδη παρελθόν και καθ’ οδόν είναι η ανακοίνωση των διαδόχων του.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Εάν με το καλό έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος φούτσαλ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 αυτοί που θα πάρουν πολλές ευκαιρίες στα πόδια τους θα είναι οι νεαροί της ομάδας μας και αυτοί που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στις ακαδημίες μας.

Η φουτσαλική ΑΕΚ κ19 φέτος μας απέδειξε πως είναι ικανή για όλα κυρίως με τις εμφανίσεις τους αλλά ταυτόχρονα πως πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την κατάκτηση του Κυπριακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ κ19.

Η αρχή έγινε από τα πέρσι με τον 20χρονο Δημήτρη Αγγελή να παίρνει τις πρώτες του ευκαιρίες με τους μεγάλους και να σκοράρει μάλιστα το παρθενικό του γκολ κόντρα στην ΕΝΠ.

Όπως φαίνεται η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος με περισσότερους νεαρούς να βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και να δηλώνουν έτοιμοι για το βήμα παραπάνω και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση