Πλησιάζουμε στην απόκτηση ακραίου επιθετικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ανδρέα Βεντούρη και της ιστοσελίδας balla.com.cy η ομάδα μας βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση της τρίτης της φετινής μεταγραφής και πρόκειται για ακραίο μεσοεπιθετικό.

Μια θέση στην οποία καίγεται η ΑΕΚ μας και χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Είναι γεγονός ότι προκύπτει καθυστέρηση στα θέματα προγραμματισμού της ΑΕΚ, αφού πάει καιρός να προβεί σε κάποια… μεταγραφική ανακοίνωση. Φαίνεται όμως ότι είναι προ των πυλών η επόμενη. Όσο κι αν παίζεις και λίγο με τη φωτιά, γράφοντας κάτι τέτοιο για την ομάδα της Λάρνακας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ακραίου επιθετικού. Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι σε επαφές εδώ και λίγο καιρό ο Κόντε και είναι μία περίπτωση που την… παλεύει αρκετά.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική που έχει στα χέρια του, καθώς τον διεκδικεί άλλη μία ομάδα στο εξωτερικό. Η ομάδα της Λάρνακας ωστόσο έχει το πάνω χέρι για να τον αποκτήσει και στα ενδότερά της, εξέφρασαν το τελευταίο διήμερο την αισιοδοξία τους ότι θα κλείσει θετικά. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτή τη βδομάδα θα υπάρξει επιτέλους ανακοίνωση.

Δεν επιβεβαιώνεται αν πρόκειται για τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό Σινταγιεχού Σαλαλίχ (με καταγωγή από την Αιθιοπία), ο οποίος αγωνίστηκε στην Μακάμπι Χάιφα. Δημοσίευμα στη χώρα έκανε λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος και ως επιτελικός, τον οποίο διεκδικεί και η Χάποελ Μπερ Σεβά. Το αν ευσταθεί ή όχι, θα φανεί λίαν συντόμως.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Κόντε… τρέχει αρκετά άλλη μία υπόθεση πέραν του εξτρέμ, όμως επί του παρόντος θεωρείται πιο δύσκολη καθώς πρόκειται για παίκτη που τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες.

Επιβεβλημένη

Το σίγουρο είναι πως ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να φουλάρει για τα καλά προκειμένου να προχωρήσει σε κινήσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ και να καλύψει τα κενά που υπάρχουν. Το αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση στο φιλικό με τον Απόλλωνα, δεν έχουν καμία σημασία στο κομμάτι ενίσχυσης.

Είναι επιβεβλημένη και θα το υπερτονίζαμε ακόμη κι αν κέρδιζε με 3-0. Τα κενά υπάρχουν και οπωσδήποτε θα πρέπει να καλυφθούν. Εξάλλου, είναι προτιμότερο να παρουσιάζεις τις αδυναμίες σου στα φιλικά, ώστε να σου δίνεται η δυνατότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Γι’ αυτό εξάλλου γίνονται τα φιλικά…

Προφανώς το φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι διαφορετικό κι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Κάποια πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα και αρκετοί παίκτες προτιμούν να περιμένουν, έχοντας μπροστά τους περισσότερο χρόνο. Από την άλλη, είναι σημαντικό να προστεθούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία της ΑΕΚ, ώστε να δουλέψουν ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, που δεν είναι δα και πολύ μακριά…

Αφήστε μια απάντηση