Θέλουμε και εμείς, θέλει και ο Ναράνχο (Τα δεδομένα)

Σε άρθρο του ο Ανδρέας Βεντούρης στο balla.com.cy αναλύει την περίπτωση του Ναράνχο και το δεδομένα της υπόθεσης του.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Ο Κόντε τον θέλει, ο Ναράνχο επίσης… θέλει, αλλά ο… γάμος ακόμη δεν μπορεί να υλοποιηθεί, αφού στη μέση βρίσκεται το (πολύ ψηλό) συμβόλαιο που διατηρεί με την Τενερίφη.

Αυτά ακριβώς είναι τα δεδομένα για τον Ισπανό επιθετικό, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να τηρεί στάση αναμονής, θέλοντας και… μη. Ο Ναράνχο διατηρεί ένα από τα τρία ψηλότερα συμβόλαια στην Τενερίφη, η οποία δεν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Η κάθε πλευρά κάνει το δικό της… παιχνίδι, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της.

Η Τενερίφη, θέλει να βρει ομάδα να παραχωρήσει τον Ναράνχο ώστε να γλιτώσει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του και να μην χρειαστεί να ανοίξει το ταμείο της για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Ναράνχο δεν θέλει να χάσει τα χρήματά του και προτιμάει να τον αποδεσμεύσει για να επιλέξει ο ίδιος που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά συνάμα και να αποζημιωθεί.

Η ΑΕΚ δεν θέλει να τον ζητήσει ξανά δανεικό, διότι σε μία τέτοια περίπτωση, η ισπανική ομάδα θα της ζητήσει να του καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, κάτι ανέφικτο με τα νέα δεδομένα. Προφανώς της… συμφέρει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, να αποζημιωθεί μέχρις ενός βαθμού από την Τενερίφη κι ακολούθως να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, στα δικά της δεδομένα.

Η υπόθεση του Ναράνχο ενδέχεται να τραβήξει αρκετά από χρονικής πλευράς. Ο Κόντε είναι διατεθειμένος να τον περιμένει για ακόμη ένα χρονικό διάστημα, αφού πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η περίπτωσή του τραβήξει όχι απλά στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, αλλά ακόμη και μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το θέμα είναι αν η ΑΕΚ θα κάνει υπομονή μέχρι τότε περιμένοντας τον Ναράνχο, ή ο Κόντε θα αποφασίσει να προχωρήσει προς άλλη κατεύθυνση…

Αφήστε μια απάντηση