Η δοκιμή με Αναστασίου και το θετικό του στοιχείο

Στο φιλικό με την Ανόρθωση, όπως και στα προηγούμενα ματς, ο Κανέδα δοκίμασε αρκετά πράγματα στο γήπεδο. Εξάλλου αυτό είναι και το νόημα τέτοιων αναμετρήσεων.

Στο τελευταίο μας χρονικά παιχνίδι μπορούμε να θυμηθούμε το δίδυμο στην μεσαία γραμμή με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (σε σχηματισμό 4-4-2). Πρόκειται για τους Κάσες και Αναστασίου.

Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας μας ήθελε να δοκιμάσει τον Αναστασίου στον άξονα σε ένα δυνατό φιλικό, καθώς πρόκειται θέση που γνωρίζει και μπορεί να προσφέρει μιας και διαθέτει ταχύτητα και καλές μεταβιβάσεις.

Αναμένεται πως και στα επόμενα ματς θα γίνουν αρκετές ζυμώσεις, με απώτερο σκοπό το τεχνικό μας τιμ να εξάγει όσο το δυνατό ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Ο νεαρός Κύπριος μπορεί να αποδώσει εξίσου καλά και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, κάτι που αποτελεί ένα θετικό στοιχείο για τον ίδιο.

Το σημαντικό σε αυτή την περίοδο είναι να συνεχίσουν άπαντες την σκληρή δουλειά, κεφάλια κάτω, και οι απαντήσεις να δοθούν από όλους μας στο γήπεδο από τις 22 του Αυγούστου και μετά.

Αφήστε μια απάντηση