Η θέση του αρχηγού για Κόντε και Κανέδα…

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο AEKSKALA.

Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής μας έδωσε την δική του άποψη για δύο άτομα – «κλειδιά» στην ομάδα μας, τους Αρνάλ Κόντε (τεχνικός διευθυντής) και Νταβίντ Κανέδα (προπονητής).

Η απάντηση του:

«Mε τον Κόντε έπαιξα εναντίον του σαν ποδοσφαιριστής πριν από χρόνια αλλά δεν είχαμε αναπτύξει σχέσεις. Δεν είχε τον χρόνο πέρσι να δείξει τι μπορεί να κάνει. Αυτό που έδειξε σε εμάς είναι πως έχει φιλοδοξίες και θέλει να μας οδηγήσει στην επιτυχία. Ελπίζω ότι θα τον βοηθήσουμε και εμείς. Είμαστε ένας όμιλος ανθρώπων που έχουμε κοινό στόχο. Να κερδίζουμε. Άρα ευτυχώς ο τρόπος που δουλεύει και μας το έδειξε είναι ο καλύτερος».

«O προπονητής μας επίσης έχει φιλοδοξίες. Προσπαθεί και έχει πολύ πάθος το οποίο θέλει να μεταδώσει και σε εμάς. Πέρσι ήταν παράξενο και δεν μπορεί κάποιος να τον κρίνει καθώς σε δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση κερδίσαμε ένα, χάσαμε ένα, και ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει. Όποιος είναι εδώ έχει την ποιότητα να είναι εδώ. Μπορεί να βοηθήσει. Ο κόουτς προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του για να την βγάλουμε και εμείς στο γήπεδο».

Αφήστε μια απάντηση