Δημοσίευμα: Ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπο του Χέφελ

Ένα ερωτηματικό παραμένει γύρω από το μέλλον του Έκτορ Χέφελ στην ομάδα μας.

Σήμερα ένα δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας pressaris.gr αναφέρει πως υπάρχει έντονο φλερτ από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης για να τον κάνει κάτοικο του ”Κλεάνθης Βικελίδης”.

Εδώ το δημοσίευμα:

Πέρσι είχε απασχολήσει τον Άρη και συζητήθηκε η περίπτωσή του για δανεισμό από την ΑΕΚ Λάρνακας. Φέτος ο Ολλανδός μέσος Έκτορ Χέβελ προτάθηκε στους κίτρινους ως ελεύθερος και ο Μίχαελ Ένινγκ τον εξετάζει.

Ο Χέβελ είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου 1996, έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται στις θέσεις 8-10. Ο 23χρονος μέσος (με περισσότερα επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του) έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την U20 της Ολλανδίας, ενώ διαθέτει και ισπανική υπηκοότητα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας τον είχε αποκτήσει το 2017 από την Ντε Χάαγκ, από την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Πέρσι με την ομάδα της Κύπρου ο Χέβελ έπαιξε και στα έξι παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Φέτος ο Χέβελ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες με την ΑΕΚ Λάρνακας, μετρώντας συνολικά 3 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, καθώς τον είχε πάρει από τη Ντεν Χάαγκ στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Ρόκα που φέτος ανέλαβε θέση τεχνικού διευθυντή στους πράσινους, ενώ έχει προταθεί και στην Ανόρθωση.

Οι απαιτήσεις του Ολλανδού είναι προσιτές για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη.

Αφήστε μια απάντηση