H πρώτη μας νίκη σε ντέρμπι μέσα στην ΑΡΕΝΑ και η συμβολή του κόσμου! (vid)

Πρώτο ντέρμπι μέσα στην ΑΡΕΝΑ μας για φέτος θα είναι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 2ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Με αφορμή αυτού ταξιδεύουμε στο 2016 και συγκεκριμένα στις 05 Νοεμβρίου όταν η ΑΕΚ μας φιλοξενούσε την ΑΕΛ Λεμεσού. Ήταν το πρώτο ντέρμπι μέσα στο σπίτι μας, μέσα στον δικό μας ναό!

Όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μας ήταν ένα και έσπρωξαν με τον δικό τους παλμό την ομάδα μας προς την νίκη με μία τεράστια ανατροπή! Στο πρώτο μας ντέρμπι του νεόκτιστου μας γηπέδου συνδυάστηκε με νίκη και ανατροπή.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο μετά το μισάωρο ενώ με την αύρα και στήριξη των οπαδών βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε τα πάνω κάτω, με γκολάρες των Ακοράν και Τετε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα!

Όλα στον αέρα βρίσκονται ακόμα για την παρουσία του κόσμου την ερχόμενη σεζόν στα γήπεδα αλλά όλοι μαζί την 2η αγωνιστική όπως και κάθε αγωνιστική πρέπει να δηλώνουμε τρανταχτά το παρών μας, να γινόμαστε ο 12ος παίχτης και σαν μία γροθιά να πραγματοποιήσουμε μία μαγική και ξέφρενη πορεία, μία πορεία πρωταθλητισμού!

Εδώ τα στιγμιότυπα κόντρα στην ΑΕΛ:

Αφήστε μια απάντηση