Το ευχαριστήριο αντίο! (pics)

Η πετοσφαιρική μας ΑΕΚ ανακοίνωσε τις 6 αθλήτριες που δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν και τις ευχαρίστησε για την συνεισφορά τους τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα δεν θα συνεχίσουν η Κυριακή Μοσφυλιώτη, Στέλλα Ιωάννου, Ειρήνη Ιωάννου, Jordanne Scott, Angelina Slankamenac και Κυριακή Βούρκα.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

Η Ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις παρακάτω αθλήτριες οι οποίες δεν θα συνεχίσουν κατά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Συγκεκριμένα:

Στέλλα Ιωάννου στην ΑΕΚ μας από το 2014, βασική πασαδόρος με εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του 2018, με παρουσία στον Πανναξιακό κατά την περσινή χρονιά. Από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με ελευθέρα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ μετά από συμφωνία ανάμεσα στις 2 Ομάδες έναντι σημαντικού χρηματικού αντιτίμου.

Ειρήνη Ιωάννου στην ΑΕΚ μας από το 2016, μπήκε άμεσα στην 1η Ομάδα όντας μέλος του Κυπέλλου του 2018 και ειδικά στην περσινή χρονιά έδειξε δείγματα εξαιρετικής αθλήτριας. Από τη νέα χρονιά με ελευθέρα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ έναντι σημαντικού χρηματικού αντιτίμου.

Jordanne Scott επέστρεψε μετα το 1ο της πέρασμα το 2016 κυριολεκτικά από σπόντα και βοήθησε τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Angelina Slankamenac μεγάλη επίσης συνεισφορά στην περσινή χρονιά.

Κυριακή Μοσφιλιώτη αποχωρεί από την Ομάδα μας λόγω σπουδών. Επίσης μελος της Ομάδας του Κυπέλλου του 2018.

Κυριακή Βούρκα αποχωρεί επίσης λόγω σπουδών με μερικές παρουσίες στην περσινή περίοδο.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις κοπέλες τόσο για την προσφορά τους στην Ομάδα όσο και για το ήθος τους !!!

Και οι 6 τους ήταν υποδείγματα συμπεριφοράς καθόλη τη διάρκεια της καριέρας τους στην ΑΕΚ μας και πάντα η πόρτα της Ομάδας μας θα είναι ανοικτή σε αυτούς που πρόσφεραν, που σεβάστηκαν και που αγάπησαν το Τμήμα και την ΑΕΚ μας γενικότερα !!!

Ειδικά τεράστια ευχαριστώ στις 5 κοπέλες που βρίσκονταν στην Ομάδα κατά την περσινή δύσκολη περίοδο βοηθώντας με κάθε τρόπο και εκπληρώνοντας στο απόλυτο τους στόχους της Ομάδας μας !!!

Στέλλα, Ειρήνη, Jordanne, Angelina, Κυριακή και Κυριακή σας ευχαριστούμε θερμά !!!

Αφήστε μια απάντηση