Το ενδεχόμενο που εξετάζει ο Κόντε και το πλάνο Β’!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy ο τεχνικός μας διευθυντής δεν αποκλείεται να στραφεί προς άλλες περιπτώσεις για ενίσχυση του ρόστερ, ενώ έχει έτοιμο και το πλάνο Β’.

Στο κείμενο σημειώνεται πως ο αριθμός των μέχρις στιγμής δύο μεταγραφών δεν προκαλεί ανησυχία στην ομάδα μας.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο το άρθρο:

Το ενδεχόμενο να στραφούν προς άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για ενίσχυση του ρόστερ είναι πιθανόν στην ΑΕΚ. Ο Αρνάλ Κοντέ μελετά και αυτό το ενδεχόμενο με τους στενούς συνεργάτες του, σε μια προσπάθεια να μην χάσουν άλλο χρόνο για την στελέχωση του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν.


Πάντως, οι δύο μόλις μεταγραφές (Μακρής και Σπιρόφσκι) που ανακοίνωσαν οι κιτρινοπράσινοι δεν προκαλούν ανησυχία στην επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας, αφού ο κ. Κόντε έχει και πλάνο β’ το οποίο μπορεί να θέσει σε εφαρμογή ανά πάσα στιγμή και να «τρέξει» ακόμη πιο γρήγορα τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν.


Στο μεταξύ, οι πληροφορίες της Sportday αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λάρνακας έχει ήδη κάποια προσύμφωνα στα χέρια του, όμως, λόγω των υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών με τις ομάδες τους δεν μπορούν ν’ ανακοινωθούν τα ονόματα τους.


Την ίδια ώρα, οι περιπτώσεις των Κάσες, Κίβενι και Ρούϊθ οι οποίοι είναι εκτός πλάνων του Νταβίντ Κανέδα παραμένουν σε στασιμότητα αφού δεν προέκυψε οριστική συμφωνία στο οικονομικό για να λύσουν το συμβόλαιο συνεργασίας.


Στο μεταξύ, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις στην ΑΕΚ για πιθανή λύση της συνεργασίας και  πιθανόν να προκύψει εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση