Τα δεδομένα με Μπάλας και οι προχωρημένες επαφές

O συνάδελφος Ανδρέας Βεντούρης στην ιστοσελίδα balla.com.cy μας παρουσιάζει τα δεδομένα που ισχύουν για τον αμυντικό Φλοριάν Μπάλας αλλά και για τις προχωρημένες επαφές που υπάρχουν με ποδοσφαιριστές.

Δείτε το αυτούσιο δημοσίευμα:

Μπορεί φαινομενικά να μοιάζει πως στις διεργασίες ενίσχυσης επικρατεί μία στασιμότητα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ο Αρνάλ Κόντε βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με ποδοσφαιριστές και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν βρίσκεται απλά σε συζητήσεις, αλλά έχει προχωρήσει αρκετά κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι εξ αυτών να έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις και γι’ αυτό να μην ανακοινώνονται. Ο Κόντε θεωρεί πως στο επόμενο διάστημα μπορεί να προκύψουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών και για συγκεκριμένες θέσεις, δεν πρόκειται να βιαστεί.

Για τον Γερμανό αμυντικό Φλοριάν Μπάλας, μολονότι γράφτηκε από συμπατριώτη του δημοσιογράφο πως θα υπάρξει πρόταση από την ομάδα της Λάρνακας, ωστόσο επί του παρόντος δεν έγινε κάποια κίνηση,.

Το γεγονός ότι είναι δεξιοπόδαρος προκαλεί ερωτηματικά κατά πόσον η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του, αφού είναι γνωστό πως ο Κόντε προτιμάει αριστεροπόδαρο. Ήδη στο ρόστερ υπάρχουν οι δεξιοπόδαροι Μοϊσόφ, Τρουγιόλς (που θα υπολογίζεται σίγουρα και για τη μεσαία γραμμή), Γκονζάλεθ, Τάντι και Γκολομπάρτ, αν και ο τελευταίος είναι πιθανόν να διαβεί την πόρτα της εξόδου.

Απ’ εκεί και πέρα, μετά το τέλος των εργομετρικών εξετάσεων, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ετοιμάζονται να πατήσουν γήπεδο. Αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και πλέον, άπαντες πιάνουν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Μακρής και Σπιρόφσκι, ενώ έχει επιστρέψει και ο Μάριος Αντωνιάδης από τον δανεισμό του από τον Απόλλωνα. Να θυμίσουμε πως το βασικό μέρος της προετοιμασίας θα διεξαχθεί φέτος στην Κακοπετριά, από τις 21 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση