Απίστευτο: Οι εξωπραγματικοί αριθμοί του Ιβάν στην ΑΕΚκάρα μας!

Ιβάν Τρισκόφσκι! Ένας Αρχηγός με «Α» κεφαλαίο, πράγμα που μας το απέδειξε πολλές φορές την περασμένη αγωνιστική περίοδο!

Παρακάτω το AEKSKALA κάνει μια ανάλυση για το τι πέτυχε ο αρχηγός μας στα 4μιση χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας σε αγώνες πρωταθλήματος και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διεθνής Σκοπιανός μετακόμισε στην ομάδα μας από την Πολωνική, Λέγκια Βαρσοβίας, τον Ιανουάριο του 2016 και από την πρώτη του χρονιά μας απέδειξε πόσο καλή σχέση έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Σε 14 αγώνες στο πρωτάθλημα πέτυχε 7 γκολ.

Την αμέσως επόμενη χρονιά με τον Κίμωνα στο στήθος σε 23 παιχνίδια στο θεσμό του πρωταθλήματος σκόραρε 14 γκολ και έδωσε 5 ασσίστ ενώ στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λίγκ στα 8 παιχνίδια των προκριματικών μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές ενώ πρόσφερε άλλα 2 γκολ!

Την σεζόν 2017-2018 πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα 28 εμφανίσεις με 11 γκολ και 3 ασσίστ και στην Ευρώπη 7 παιχνίδια με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Το 2018-2019 σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και 12 Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε 15 γκολ και 8 αντίστοιχα, ενώ σέρβιρε ακόμη 5.

Στην τελευταία αγωνιστική σεζόν, την περσινή ήταν και η παραγωγικότερη του καθώς σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα 20 φορές και έδωσε 2 ασσίστ. Στο θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ τώρα στις 6 εμφανίσεις πέτυχε 5 τέρματα και 1 ασσίστ.

Απίστευτα τα στατικά του Ιβάν που φανερώνουν πόσο πού ποιοτικός και πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής είναι. Σε σύνολο 143 συμμετοχών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με τα κιτρινοπράσινα πέτυχε 87 γκολ και μοίρασε ακόμη 18 ασσίστ! Πραγματικά εξωπραγματικοί αριθμοί που δείχνουν σε μεγάλο βαθμό την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα!

Ευχή μας να δούμε τον αρχηγό μας και σε ακόμη παραγωγικότερες σεζόν με τον Κίμωνα στο στήθος και την επερχόμενη σεζόν να τον δούμε να σηκώνει το πρωτάθλημα στον αέρα της ΑΡΕΝΑ μας!

Αφήστε μια απάντηση