Αναφορά σε συμφωνία με Απόλλωνα, αναμονή για τις επίσημες τοποθετήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Ανδρέας Βεντούρης στην ιστοσελίδα balla.com, η ομάδα μας τα βρήκε με τον Απόλλωνα και το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με τον Ματία Σπόλιαριτς έληξε στο ‘’άψε-σβήσε’’.

Από πλευράς της ομάδας μας δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και εμείς περιμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις για να μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

”Αίσιο τέλος προκύπτει για το θέμα του Ματίγια Σπόλιαριτς, το οποίο βγήκε στην… επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΑΕΚ και Απόλλωνας τα βρήκαν για την περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος οριστικά θα παραμείνει… κάτοικος Λάρνακας.

Η ΑΕΚ θα δώσει στους«γαλάζιους» ένα μικρό ποσό και θα τελειώσει εδώ η υπόθεση. Η πληροφόρηση που είχαμε είναι πως ο Απόλλωνας θέλει να ρίξει στο τραπέζι την… «Αρένα» για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια (εάν φυσικά στις κληρώσεις αναδειχθεί γηπεδούχος), όμως από την ΑΕΚ θεωρούν πως δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο. Εάν αλλάξει κάτι σ’ αυτό, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Το περασμένο καλοκαίρι οι δύο ομάδες ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει όπως δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό για τον παίκτη (140.000 ευρώ), στη συνέχεια, λόγω ενός προβλήματος που είχε ο Ματίγια στο γόνατο, αποφασίστηκε όπως το ποσό αυτό να μοιραστεί στη μέση. Όπως κι έγινε.

Η ΑΕΚ έδωσε 70.000 το περασμένο καλοκαίρι κι αν ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωνε 20 συμμετοχές και πάνω, να έδινε στον Απόλλωνα άλλα τόσα. Ο Σπόλιαριτς δεν συμπλήρωσε αυτόν τον αριθμό, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε και τον άφησε αρκετό καιρό εκτός κι αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το… θέμα. Το οποίο πλέον δεν υφίσταται”.

Αφήστε μια απάντηση